Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tomsa írta:Alapból nekem se volt, de amikor lefuttattam egy automata csatorna-hangolást, akkor már lett
Rumig írta:Na jól lemaradtam a sorsolásról, lévén péntek dél volt a rövid hírekben (Tudom, h most már át van javítva), na meg tudom is, h mindig péntek délben vagy egytől szokott lenni.Kezd elegem lenni Platiniből, h mindent megváltoztat. Mondjuk annál nem sok rosszabb van, h megint a lelátón adják át a kupákat, mint régen.
Mindegy, a lényeg, h könnyen megoldható csoportba kerültünk. Sztem a Sahtar veszélyes lehet a Sportingra. Meglátjuk. Azon meg ne sírjatok, h így nagy eséllyel nem ad a tévé Barca-meccset, sokkal fontosabb ennél, h jól járt a klub az ellenfelekkel. ((?) kisebb csapatokkevesebb néző
kevesebb bevétel)
Alapból nekem se volt, de amikor lefuttattam egy automata csatorna-hangolást, akkor már lettVarga Tamás írta:Már akinek van TV6-ja.Hawk írta:Azt olvastam, hogy a TV6 adja majd a meccseket és kedden is és szerdán is 2-2 meccset, plusz az M1 szerdán 1 meccset.socio66 írta:Ez a sorsolás nem rossz,csak kár hogy a TV nem sok meccsünket adja majd....![]()
Azért az 5 meccsbe csak befér a Barca is szerintem.
Csak az a szomorú, hogy magyar nemzetiségű egy sincs benne....bali 15 írta:Ez a Kolozsvár érdekes.
Hát halljátok beszarok,azt hittem tele van a keret román senkikkel,
de megnéztem a keretüket és dugig van Portugál, Argentín és Brazil játékosokkal. Csak elvétve van néhány román. De van Uruguayi é Francia is.
A tulajdonos amúgy egy MAGYAR megamilliárdos. Pászkány Árpád.
Itt van minden a Wikipédiaában: NÉZZÉTEK MEG A KERTET!!!!!!!!
http://en.wikipedia.org/wiki/CFR_Cluj
Már akinek van TV6-ja.Hawk írta:Azt olvastam, hogy a TV6 adja majd a meccseket és kedden is és szerdán is 2-2 meccset, plusz az M1 szerdán 1 meccset.socio66 írta:Ez a sorsolás nem rossz,csak kár hogy a TV nem sok meccsünket adja majd....![]()
Azért az 5 meccsbe csak befér a Barca is szerintem.
Hát azért én még megemlíteném a Shaktar Donyecket is. Amikor utóljára egy csoportban voltunk idegenben mi sem úsztuk meg vereség nélkül. Idegenben mindenképpen kemény lesz.bali 15 írta:Ja nem kapott a Barca olyan nagy ellenfeleket. Csak a Sporting említésre méltó.socio66 írta:Ez a sorsolás nem rossz,csak kár hogy a TV nem sok meccsünket adja majd....![]()
Azt olvastam, hogy a TV6 adja majd a meccseket és kedden is és szerdán is 2-2 meccset, plusz az M1 szerdán 1 meccset.socio66 írta:Ez a sorsolás nem rossz,csak kár hogy a TV nem sok meccsünket adja majd....![]()
Ja nem kapott a Barca olyan nagy ellenfeleket. Csak a Sporting említésre méltó.socio66 írta:Ez a sorsolás nem rossz,csak kár hogy a TV nem sok meccsünket adja majd....![]()
Nemtudom kivel volt a vitád, de az biztos, h C rengeteget játszott csatárként. Rooney és Tevez volt mögötte mindig ilyenkor, szinte a középpályán játszottak. Megkockáztatom a fifty - fifty arányt.Varga Tamás írta:Ja, és még valami.
Egyik nap volt valakivel egy kis vitám CR szerepéről. Azt írta, hogy ő valójában csatár. Aki ma nézte a sorsolást, és CR szavait hallotta, el kell ismerje: nekem volt igazam. Ő maga mondta: "Egy szélsőtől kiváló eredmény, hogy a BL legjobb csatárának választják."