Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ja, ja.kudu írta:Mi megyebeliek tartsunk összeVictor_Valdes írta: Szerk.: Kudu, akk vita sincs.
Persze, ez nyilvánvaló.Nem is várjuk, h minden cikk amit bárki készít kikerüljön.Akkor én Hleb-et vállalom. Mindent megteszek,h elnyerje a tetszéseteket.Enrique írta:Talán nyilatkozhatok Iván nevében is: azt semmiképp nem tudjuk garantálni, hogy mindenkinek a műve kikerül.
Ami persze alapos, hosszú, szépen szereksztett munka, annak természetesen a főoldalon a helye.
Mi megyebeliek tartsunk összeVictor_Valdes írta: Szerk.: Kudu, akk vita sincs.
Vagy Pique, vagy a 2 "b"-ből felkerült. De szerintem Pique lesz a befutó.lionelmessi19 írta:Alvés és Cáceres, azthiszem. Másra nem emlékszem.
Hleb tuti nemvolt pl, és az újak közül őt birom a legjobban, de ez már csak az én tippem, amelyikhez kedvet érzel, vagy találsz elég anyagot.
Megtudhatom kiről nem készült még?lionelmessi19 írta: Ha kedvet érzel, momentán szerintem az új játékosok rövid bemutatása /célkereszt típusú cikk/ a legalkalmasabb. (persze akiről még nem volt)
Igen, természetesen.kudu írta:Cikket bárki készíthet, ha az oldal készitői megfelelőnek találják:?:
Valóban, azonnal javítom, köszi.CFirpo3 írta:Hello!
A "Pénteken délben sorsolnak a BL-ben" c. cikkben van, hogy pénteken délben sorsolnak, de az uefa.com szerint ma lesz 18 órától. Az eurosport közvetíti.
Ezzel teljesen egyetértek.lui1698 írta:Szeretnék gratulálni az oldal készítőinek és a hírekért felelős személyeknek!Megbízható, minőségi munka!
Nem is lehet hasonlítani a madridista.hu-hoz ami olyan, mint az öregasszonyok gyülekezete.Egy rossz pletykaoldal.Szánalmas.
Ma már olvasni lehetett ott, hogy Cazorla az övéké aztán most meg azt, hogy hosszabbított a Villareallal....![]()
Itt viszont mindig tuti híreket olvasni csak.![]()
Egyenlőre ott van a Fórumdanko94 írta:Szeretném kérdezni a modiktól/adminoktól hogy nem lehetne e nyitni egy topicot a Sokker manager játékot játszóknak??? Tudom hogy a HT híresebb meg többen játsszák de azért sztem akad itt olyan felhasználó is aki a Sokkeren is játszik! Én speciel örülnék nekiVálaszotokat várom...
Pár ember kedvéért nem nyitunk topikot, ha legalább 10-15 ember jelzi hogy szükségesnek érzi, és állandó jelleggel fogja látógatni, akkor talán...danko94 írta:Szeretném kérdezni a modiktól/adminoktól hogy nem lehetne e nyitni egy topicot a Sokker manager játékot játszóknak??? Tudom hogy a HT híresebb meg többen játsszák de azért sztem akad itt olyan felhasználó is aki a Sokkeren is játszik! Én speciel örülnék nekiVálaszotokat várom...
Ezt nem is kértük.Z. Iván írta:Az oldalon voltak, vannak és lesznek is hirdetések, ebben mindenki biztos lehet, és a hirdetési politikánkat nem kívánjuk megtárgyalni egy felhasználóval sem.
Igen. De ennél jobban ne menjünk bele...Livia Drusilla írta:Példának okáért, ha valaki mondjuk szereti a Barcát is, és a Real Madridot is netán, nektek összeomlik a világegyetem???