Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
most írtam a tippeket,és ki is javítottam egyet,csak próbaképpen.haze71 írta:Ma írtad a tippeket? Nekem is sikerült tegnap a tippelés, de ma ki akartam javítani kettőt és az új tippeket nem rögzíti a renszer. Próbáld ki.
Ma írtad a tippeket? Nekem is sikerült tegnap a tippelés, de ma ki akartam javítani kettőt és az új tippeket nem rögzíti a renszer. Próbáld ki.socio66 írta:akkor próbáld meg még1x megtippelni,mert nekem pl. jó.Gauchomester írta:Nekem is akadt egy kis problémám a tippjátékkal. Megtippeltem mind a 10 meccset, ahogy kell, de miután elküldtem a tippeket, ismét kiírja, hogy 10 tippelhető meccs van, mintha nem csináltam volna semmit.![]()
akkor próbáld meg még1x megtippelni,mert nekem pl. jó.Gauchomester írta:Nekem is akadt egy kis problémám a tippjátékkal. Megtippeltem mind a 10 meccset, ahogy kell, de miután elküldtem a tippeket, ismét kiírja, hogy 10 tippelhető meccs van, mintha nem csináltam volna semmit.
Ha törölsz egy már meglévő tippet és újratippeled, akkor is megy? Én úgy jártam, hogy változtatni akartam egy már elküldött tippemen és az új tippet nem rögzíti a rendszer, hanem újra visszaadja azt a meccset, mintha még nem tippeltem volna rá.Perrero írta:nálam rendesen megy
Az oldal tetején (főoldal,hír archívum,stb...) van egy olyan pont,h tippjáték.Az első bajnoki előtt klikk oda.Ott lesznek a meccsek,aminek az eredményére lehet találgatni.DE MINDENEKELŐTT OLVASD EL A "SZABÁLYOK"-AT ÉS MINDENT MEGTUDSZ.Sok szerencsét!norbert55 írta:Bocs h megkérdem de ennek a tippjátéknak mi a lényege vagy h kell csinálni?Még nem próbáltam