Barça a Bajnokok Ligájában
Szerda:M1.MU-Villareal
Kedden mijen meccsek lesznek és szerdán a TV6-on?
Kedden mijen meccsek lesznek és szerdán a TV6-on?
tudja vki h melyik csatorna közvetíti a BL meccsünket???
- Fernando
- Llegenda del Barça
Mondjuk nekem nem akkora para. Simán jön a TV6 kábeltévén. Csak bekellett hozni. De azért jo volt h keddenként választani lehetett melyiket nézed... 

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- Xzibit25
- Jugador d'estrella
Megint csak azt tudom mondani hogy ez az egész egy nagy pöcsség, hagyni kelett volna úgy ahogy tavaj volt!!!Mihu írta:Én nem tudom hogy miért nem lehet itt is úgy kötni a szerződést, mint a VB és EB esetében. A 2006-os VB-t azért nem kapta meg a Sport TV, mert nem volt elérhető a háztartások X %-ában. Megnézném azért hogy hány itthoni háztartásban lehet fogni a TV6-ot........Titinho írta:
Nem...a viasat3 már nem közvetít BL-t, csak a viasat6. Ezt azzal indokolták, hogy a viasat3 inkább most már "nőiesebb" csatorna és a viasat6 pedig "férfiasabb", ezért áttették a BL-t is oda. Ekkora csicskaságot...
A viasat6 viszont minden BL fordulóban 4 meccset fog leadni, úgy mint régen a viasat3, 1-et előben utána pedig 1-et felvételről, mindkét nap.
Akinek pedig nincs viasat6 csatornája az minden BL fordulóban 1 db meccset fog látni, azt amit az m1 fog leadni szerdán. Szóval ha szerdán fog majd játszani a Barca akkor mindenki küldjön el 20 db sms-t, hogy azt adják majd.
Hát kb. ennyi.Ez arra megy ki, hogy mindenki rendelje megfele magának ezt a csatornát is. De hát pl akinek DigiTV-je van, az mit rendeljen meg, mikor abszolút nincs is a rendszerükben ilyen csatorna? Vagy akkor ezek az emberek menjenek át a UPC-hez?

- Mihu
- Director del Fútbol
Én nem tudom hogy miért nem lehet itt is úgy kötni a szerződést, mint a VB és EB esetében. A 2006-os VB-t azért nem kapta meg a Sport TV, mert nem volt elérhető a háztartások X %-ában. Megnézném azért hogy hány itthoni háztartásban lehet fogni a TV6-ot........Titinho írta:
Nem...a viasat3 már nem közvetít BL-t, csak a viasat6. Ezt azzal indokolták, hogy a viasat3 inkább most már "nőiesebb" csatorna és a viasat6 pedig "férfiasabb", ezért áttették a BL-t is oda. Ekkora csicskaságot...
A viasat6 viszont minden BL fordulóban 4 meccset fog leadni, úgy mint régen a viasat3, 1-et előben utána pedig 1-et felvételről, mindkét nap.
Akinek pedig nincs viasat6 csatornája az minden BL fordulóban 1 db meccset fog látni, azt amit az m1 fog leadni szerdán. Szóval ha szerdán fog majd játszani a Barca akkor mindenki küldjön el 20 db sms-t, hogy azt adják majd.
Hát kb. ennyi.

- Titinho
- Director del Fútbol
Nem...a viasat3 már nem közvetít BL-t, csak a viasat6. Ezt azzal indokolták, hogy a viasat3 inkább most már "nőiesebb" csatorna és a viasat6 pedig "férfiasabb", ezért áttették a BL-t is oda. Ekkora csicskaságot...Fernando írta:Most nézegetem, hogy hol lesz milyen meccs a tv-ben kedden/szerdán
Kedd:
m1: semmi
viasat3: semmi![]()
TV6: itt lesz vmi, de sehol sem találom, h mi...
Szerda:
m1: Man. Utd vs. Villarreal
viasat3: szintén semmi![]()
TV6: itt ismét nincs kiírva milyen meccs lesz.
Nemértem. Mivan a viasat3-al? Már nem ők közvetítenek?

Hát kb. ennyi.

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
- Fernando
- Llegenda del Barça
Most nézegetem, hogy hol lesz milyen meccs a tv-ben kedden/szerdán
Kedd:
viasat3: semmi
Szerda:
viasat3: szintén semmi
Kedd:

viasat3: semmi

Szerda:
viasat3: szintén semmi

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- Xzibit25
- Jugador d'estrella
wikko írta:Xzibit25 írta:A csoport mongyuk télleg elég könnyű,de ha úgy fog játszani a Barca a BL-ben is mint az első két bajnokin akk még ebben a csoportban is meg kell küzdeni a továbbjutásér.Szerintem.(de remélem nem lesz igazam)
Remélem igazad leszDE bl-ben tavaj is jok voltunk ! És remélem idén is
Az mongyuk tényleg igaz h BL-ben jók vagyunk.És jó lenne ha nem fogna ki rajtunk egy ilyen gyenge csoport.(de nem is fog xD)
Xzibit25 írta:A csoport mongyuk télleg elég könnyű,de ha úgy fog játszani a Barca a BL-ben is mint az első két bajnokin akk még ebben a csoportban is meg kell küzdeni a továbbjutásér.Szerintem.(de remélem nem lesz igazam)
Remélem igazad lesz

- Xzibit25
- Jugador d'estrella
A csoport mongyuk télleg elég könnyű,de ha úgy fog játszani a Barca a BL-ben is mint az első két bajnokin akk még ebben a csoportban is meg kell küzdeni a továbbjutásér.Szerintem.(de remélem nem lesz igazam)
-
- Barça C
Rivaldo11 írta:Ebből a csoportból a gond nélküli továbbjutás alap. Még a shaktar sem olyan mint pár éve.

Forca Barca!
-
- Barça C
barca-sporting? szerintetek mennyi lessz az eredmeny. mi lessz ha ugy jarunk mint a numanciaval?? azert en megmernenk kockaztatni egy 2-0 vagy egy 3-1et. de most komoan en jobban felek a donetsktol mint a tobbitol. az uefakupaban tavaly es elotte is naon jo volt, nem rossz csapat mig a basel es a sporting oan nem hallok rolla csapat kb. 

Forca Barca!
- barca0417
- Entrenador del Barça
A fáradtság benne van, persze, de ezért van olyan csapatunk, hogy minden posztra jut két jó játékos. De, persze azért én se bánkódok a könnyű csoport miatt, csak nehogy visszaüssön később, de hát..ezért van ott Guardiola, hogy erre figyeljen, és az elbizakodottságot megakadályozza. 

-
- Capitá del Barça
Van igazság amit mondasz de gondolj bele ha például a madrid a juvéval a csop. elsőségért hajt majd akkor lehet hogy elfáradnak mert kihajtják magukat és ugyan továbbjutnak de pl. a bl meccs utáni bajnoki meccsen tuti hogy fásultak lesznek szemben a Barcával aki simán csoportelső lesz úgy hogy nem adta ki magából a maximumot mindezek mellett tisztelem a véleményed csak én más oldalról közelítettem meg a dolgot mert szerintem így is lehet .....jah és szerintem a legjobb csoportot kaptuk(a legkönnyebbet)barca0417 írta:a sorsolás nemrossz, így szinte kötelező a csoportelsőség. De én jobban örültem volna ha van egy erős csapat is mellettünk, mondjuk a Juve, mert akkor kisebb téttel, "csak" a csoportelsőségért harcolva, Pep gyakoroltathatta volna a naygcsapatok elleni taktikát. tavaly is simán továbbjutottunk, aztán a Celtic is és a schalke is simán ment, aztán az első nagycsapatnál a Manchesternél megakadtunk.
Persze abban is van igazság, ha valaki azt rója majd fel nekem, hogy a Barcának nem kell gyakorolni a nagycsapatok elleni játékot, mert játszottak ellenük eleget, de akkor is szerettem volna ha a csoportban már nagy meccset játszunk. legrosszabb esetben akkor is másodikként jutnánk tovább, de akkor is.

- barca0417
- Entrenador del Barça
a sorsolás nemrossz, így szinte kötelező a csoportelsőség. De én jobban örültem volna ha van egy erős csapat is mellettünk, mondjuk a Juve, mert akkor kisebb téttel, "csak" a csoportelsőségért harcolva, Pep gyakoroltathatta volna a naygcsapatok elleni taktikát. tavaly is simán továbbjutottunk, aztán a Celtic is és a schalke is simán ment, aztán az első nagycsapatnál a Manchesternél megakadtunk.
Persze abban is van igazság, ha valaki azt rója majd fel nekem, hogy a Barcának nem kell gyakorolni a nagycsapatok elleni játékot, mert játszottak ellenük eleget, de akkor is szerettem volna ha a csoportban már nagy meccset játszunk. legrosszabb esetben akkor is másodikként jutnánk tovább, de akkor is.

Milyen szolgáltatónál?CFirpo3 írta:Nekem van TV6.
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Mivel még a Viasat 3-mal is perben állnak ezért nem hinném, hogy a közeljövőben lesz. Sajnos a UPC-t ilyen téren nehéz befogni, mert azonnal lecsapnak az új csatornákra, több pénzt áldoznak rá.Roniee21 írta:nincscris119 írta:NEKTEK VAN A DIGIN TV6 -otok?Most írtam nekik egy e-mailt,a TV6 ügyében.
Megkérdeztem,hogy mikor lesz fogható a TV6
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára torrestoni 2008.08.29. 16:37:12-kor.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton