Hasonló véleményen vagyok én is Robinho vissza fog esni. Egy dologban nem értek egyet Chelsea nincs gondban szerintem, ott azért van bőven játékos (maluda, cole , kalou, droga , deco lampard..)fcbarca10 írta:Sztem jó dolog ha marad Robinho.
A Realba ezek után úgyse fog játszani, de a Madrid se tud játékost venni a brazil pénzéből.
A Chelsea pedig eladta Wright-Philips-t mert azt hitték, hogy megy Robinho, így ők is gondban vannak (Bl-ben nem lesznek "annyira" erősek)
Európai Játékospiac; Ellenfeleink Játékosai
- kilibarca
- Capitá del Barça
-
- Capitá del Barça
JA láttam de Messiről hány ilyet lehetne csinálni pl. Getafés meccs a király-kupában,....szerintem fölösleges összehasonlítgatni mert emellett még hány jó meccse volt Giovinconak???...lehet hogy több is de annyi mint Messinek vagy Agüeronak tuti hogy nem addig meg minek hasonlítgatja magát ezekhez???Jó meccsei mindenkinek lehet de olyan kiegyensúlyozott teljesítményt mint a két másik játékos olyat MÉG nem tud felmutatni!baguvixXx írta:Ez egy meccsen készült...Gyurinho írta: Már nem azé de egy ilyen videót akárkiről lehet készíteni mert csak a legjobb/legszebb pillanatait mutatja be majd ha látom egy fontos tétmeccsen játszani majd,akkor elhiszem hogy van olyan jó mint Agüero de azért nem Messi kaliber meg más poszt amúgy is.
-
- Jugador d'estrella
Figyelj! Ellenfél, rivális, stb. Nincs háború, nem hal meg senki, nem ellenség. Nagy rivális, undorító csapat, de nem ellenség...mr. írta:Még mindig csak ott tartunk..Ha nagyon érdekel akkor menny az ellenség oldalára ott vannak a hírek közöttGyurinho írta:Tud valaki valamit a Robinho ügyről,illetve linket tud adni???
Én még ott tartok hogy a Chelsea amiket eddig ígért azt kevésnek tartották .....
Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
-
- Capitá del Barça
Nem értek egyet ,szerintem játszani fog Robinho ha marad is más kérdés hogy simán kifütyülhetik a REal szurkolói.fcbarca10 írta:Sztem jó dolog ha marad Robinho.
A Realba ezek után úgyse fog játszani, de a Madrid se tud játékost venni a brazil pénzéből.
A Chelsea pedig eladta Wright-Philips-t mert azt hitték, hogy megy Robinho, így ők is gondban vannak (Bl-ben nem lesznek "annyira" erősek)
Nem a Chelsea akarta eladni Wright-Phillips-et hanem a játékos akart elmenni a kevés játéklehetőség miatt,ráadásul Abramovicsnak van elég pénze hogy a játékos eladása nélkül megvegye Robinho-t....Abramovics a világ 15. leggazdagabb embere!
-
- Capitá del Barça
Hát szerintem ha a két csapat játékosai jóba lennnek akkor Eto'o mér utálja a realt????...............amúgy csak egy külföldi példát említek mi nem utálhatjuk a realt ...mer ő "csak ellenfél" de azért egy stadionban pl. a Nou Campban kifütyülhetik meg megdobálhatják a real játékosait ,ugye???
Sztem jó dolog ha marad Robinho.
-
- Capitá del Barça
Pont ezért kérdeztem itt hogy ne kelljen az ellenség oldalára mennem arról nem beszélve hogy remélem elhagyja a Real-t mert akkor még tutibb a bajnoki címünkmr. írta:Még mindig csak ott tartunk..Ha nagyon érdekel akkor menny az ellenség oldalára ott vannak a hírek közöttGyurinho írta:Tud valaki valamit a Robinho ügyről,illetve linket tud adni???
Én még ott tartok hogy a Chelsea amiket eddig ígért azt kevésnek tartották .....

Még mindig csak ott tartunk..Ha nagyon érdekel akkor menny az ellenség oldalára ott vannak a hírek közöttGyurinho írta:Tud valaki valamit a Robinho ügyről,illetve linket tud adni???
-
- Capitá del Barça
Már nem azé de egy ilyen videót akárkiről lehet készíteni mert csak a legjobb/legszebb pillanatait mutatja be majd ha látom egy fontos tétmeccsen játszani majd,akkor elhiszem hogy van olyan jó mint Agüero de azért nem Messi kaliber meg más poszt amúgy is.danianevem írta:Valóban elég nagyképű kijelentés, de lehet benne valami...takivini írta:„Sokszor hasonlítanak két nagy szupersztárhoz, a Barcelonás Lionel Messihez, és az Atléticoban játszó Sergio Agüeróhoz, és teljes joggal. Olyan vagyok, mint ők” – mondta Giovinco a Tuttosportnak adott interjújában.![]()
Van arca...
http://www.youtube.com/watch?v=cXLghE2B ... re=related
- danianevem
- Entrenador del Barça
Valóban elég nagyképű kijelentés, de lehet benne valami...takivini írta:„Sokszor hasonlítanak két nagy szupersztárhoz, a Barcelonás Lionel Messihez, és az Atléticoban játszó Sergio Agüeróhoz, és teljes joggal. Olyan vagyok, mint ők” – mondta Giovinco a Tuttosportnak adott interjújában.![]()
Van arca...
http://www.youtube.com/watch?v=cXLghE2B ... re=related
- lui1698
- Llegenda del Barça
Jah tényleg!:D:D:DSztem szerkezd át valahogy!kudu írta:nem akarok beleszólni,de az aláírásodban a bojan-os képen nem rosszul van írva a krkic? az van írva,h kirkickilibarca írta:...

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Sztem Saha jól fog teljesíteni az Evertonban.Állandó lehetőség miatt.
OFF:Enrique ment egy PÜ.
OFF:Enrique ment egy PÜ.
Shaun Wright-Philips (ENG,középp.) Chelsea-Manchester City
Massimo Oddo (ITA,védő) Milan-Bayern München (kölcsönbe)
Robert Vittek (SLOV,csatár) Nürnberg-Lille
Ever Banega (ARG,középp.) Valencia-Atletico Madrid (kölcsönbe)
Renan Brito Soares (BRA,kapus) Internacional-Valencia
Christian Brocchi (ITA,középp.) Milan-Lazio
Jeremy Menez (FRA,csatár) Monaco-Roma
Massimo Oddo (ITA,védő) Milan-Bayern München (kölcsönbe)
Robert Vittek (SLOV,csatár) Nürnberg-Lille
Ever Banega (ARG,középp.) Valencia-Atletico Madrid (kölcsönbe)
Renan Brito Soares (BRA,kapus) Internacional-Valencia
Christian Brocchi (ITA,középp.) Milan-Lazio
Jeremy Menez (FRA,csatár) Monaco-Roma

nem akarok beleszólni,de az aláírásodban a bojan-os képen nem rosszul van írva a krkic? az van írva,h kirkickilibarca írta:...
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
- lopakodo
- Capitá del Barça
csak egy kicsit...
amúgy berbatovot összehozták a bayernnel!!!
szerk.:Lee Yung Po Tottenham-Dortmund
Mladen Petric Dortmund-Hamburg
amúgy berbatovot összehozták a bayernnel!!!
szerk.:Lee Yung Po Tottenham-Dortmund
Mladen Petric Dortmund-Hamburg
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára lopakodo 2008.08.29. 20:36:50-kor.
- takivini
- Capitá del Barça
„Sokszor hasonlítanak két nagy szupersztárhoz, a Barcelonás Lionel Messihez, és az Atléticoban játszó Sergio Agüeróhoz, és teljes joggal. Olyan vagyok, mint ők” – mondta Giovinco a Tuttosportnak adott interjújában.
Van arca...

Van arca...

- danianevem
- Entrenador del Barça
James Milner is az Aston Villa játékosa!!!!
Kezdem megkedvelni őket, legalább fiatal, tehetséges és ANGOL játékosokban bíznak...
Kezdem megkedvelni őket, legalább fiatal, tehetséges és ANGOL játékosokban bíznak...
-
- Capitá del Barça
Egyetértek,ő nem tudhatta hogy nem játszik majd eleget kezdőként ráadásul egy Chelsea-t senki se utasít vissza ilyen fiatalon
...az más kérdés hogy a Cityből nagy meglepetés lenne ha újra válogatott lehetne....

Ha valahova elszerződnék az első amit megnéznék,hogy milyen játékosok játszanak még a csapatban az én posztomon...palesz77 írta:
de ő honnan tudta volna, hogy így alakul.

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
de ő honnan tudta volna, hogy így alakul.socio66 írta:Hát a kispadról sehogy sem lehet nagy játékosnak lenni,még a Chelsea-nél sem..palesz77 írta:
Egy Chelsea szintű csapatból könnyebb nagy játékosnak lenni, szerintem ezért igazolt ide, hogy bl-t, bajnokságot nyerjen, ne csak küzdjön az uefa kupa indulásért. de hát nem jött be neki
Ha maradt volna a Cityben,talán mostanra,a mostanhoz képest plusz 60 meccsel jobb játékos lehetne,és talán kezdőemberként számítanának rá egy nagyobb csapatban is.
Dehát nagy pénz,nagy csapat,kupák,ő inkább ezt választotta. Csak éppen a játék maradt el..
Hát a kispadról sehogy sem lehet nagy játékosnak lenni,még a Chelsea-nél sem..palesz77 írta:
Egy Chelsea szintű csapatból könnyebb nagy játékosnak lenni, szerintem ezért igazolt ide, hogy bl-t, bajnokságot nyerjen, ne csak küzdjön az uefa kupa indulásért. de hát nem jött be neki
Ha maradt volna a Cityben,talán mostanra,a mostanhoz képest plusz 60 meccsel jobb játékos lehetne,és talán kezdőemberként számítanának rá egy nagyobb csapatban is.
Dehát nagy pénz,nagy csapat,kupák,ő inkább ezt választotta. Csak éppen a játék maradt el..