Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
igen, Tevez játszott a legjobban, Sir Alex is kiemelte a teljesítményét. valamint Nani és Evra sem játszottak olyan rosszul. a MU védekezése pocsék volt, 3-4 gólt is kaphattak volna, az meg már csak hab a tortán, hogy egy védő tudott szépíteniAtlantis írta:A meccs szerintem jó volt, mindkét csapatnak megvoltak a maga helyzetei és látványos is volt(főleg Scholes kezezése, az gyönyörű volt).
Fura volt nekem, hogy bár a labda jóval többet volt a MU-nál(64%?), mégis nekem úgy tűnt, hogy végig a Zenit irányította a meccset.
Az MU gondja az volt, hogy túljátszották a helyzeteket, felesleges utolsó passzok is voltak.
A tegnapi meccsen tényleg nemsokat mutatott Arsavin, bár én eddig se ájultam el tőle...![]()
Tevez viszont mindent megtett az MU-nál, de ő egyedül kevés egy egész csapat ellen.Talán még Evra és Nani volt aktív ha jól emlékszem, ők gyakran mentek előre...
cps46 írta:Nyugi, a Juvés kollégámmal már lezsíroztuk, hogy a Juve oda-vissza veri a Reált és egy meccset lead a Zenitnek. Ha még ezeken kívül a Zenit otthon elkapja a Reált, akkor összejön.d.OR írta:egy Juve, Zenit továbbjutást a BL-ben simán el tudnék képzelni
hú de jó lennecps46 írta:Nyugi, a Juvés kollégámmal már lezsíroztuk, hogy a Juve oda-vissza veri a Reált és egy meccset lead a Zenitnek. Ha még ezeken kívül a Zenit otthon elkapja a Reált, akkor összejön.d.OR írta:egy Juve, Zenit továbbjutást a BL-ben simán el tudnék képzelni
Nyugi, a Juvés kollégámmal már lezsíroztuk, hogy a Juve oda-vissza veri a Reált és egy meccset lead a Zenitnek. Ha még ezeken kívül a Zenit otthon elkapja a Reált, akkor összejön.d.OR írta:egy Juve, Zenit továbbjutást a BL-ben simán el tudnék képzelni
Nemtudom mit néztél, mert Arshavin játszott, az más kérdés, h hogyan.senzu írta:Arsavin nem játszottd.OR írta:Scholes=Isten keze 2
Grat a Zenitnek, megérdemelték.
A MU meg egyszerűen képtelen gólt lőni. Tevez volt az egyetlen, aki akart is valamit.
Arsavin játszott egyáltalán?!![]()
(költői kérdés volt)
Remélem jó sokáig,és ezzel megkeserítik a Real életétmatyi02 írta:GRAT a Zenitnek nagyon drrukoltam nekik
Én is kiváncsi leszek h a BL-be meddig jutnak
Arsavin nem játszottd.OR írta:Scholes=Isten keze 2
Grat a Zenitnek, megérdemelték.
A MU meg egyszerűen képtelen gólt lőni. Tevez volt az egyetlen, aki akart is valamit.
Arsavin játszott egyáltalán?!![]()
(költői kérdés volt)
És azt hogy Barca szintű-e vagy sem azt miből ítéled meg??LG írta:Én meg tudjátok mit kindolokHogy aki kimondja, h Barca szintű, vagy nem Barca szintű annak 1 hét pihenés kéne....ez engem már nagyon régen idegesit. Nem rosszból, de ez hülyeség, és jó lenne leszokni róla.
Gondolj bele kispadra egyrészt ennyi pénzért nem éri meg másrészt a baloldalt kit szorítana ki,Henry-t ha előrébb játszana,esetleg Helbet ha egy picit hátrébb játszana vagy ha Ini van a baloldalt a középpályán akkor inkább ő helyette legyen Arshavin????danianevem írta:Visszatértünk Arshavinra???
Ő egy jó játékos, szerintem BARCA szintű, a kispadra jó lenne... Ne EGY meccs alapján ítéljetek... Egy EGÉSZ szezon alatt remekelt... De már le van zárva, hogy Arshavin nem jön...
Mostani meccs alapjánMosquito írta:Egyértelműen nem Barca szint. Nem tudom mit látnak benne sokan. A saját csapatában van nála 4-5 jobb focista. A mai mérkőzés alapján legközelebb Danny-ért fog rajongani a fél világ.LG írta:Én csak a 2. félidőt láttam, de Arshavin nagyon eltűnt. 1 jó megmozdulása volt, igaz, az egy gólpaszt ÉRŐ labda volt Daninak.
Egyértelműen nem Barca szint. Nem tudom mit látnak benne sokan. A saját csapatában van nála 4-5 jobb focista. A mai mérkőzés alapján legközelebb Danny-ért fog rajongani a fél világ.LG írta:Én csak a 2. félidőt láttam, de Arshavin nagyon eltűnt. 1 jó megmozdulása volt, igaz, az egy gólpaszt ÉRŐ labda volt Daninak.
Nem Diego egyszer volt és megismételhetetlen.LG írta:Gyerekek, hülyeség, h Messi az új Maradona....Paul Scholes az