2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Itt van:balboa7 írta:valaki tudna info-t adni Iago Falque-ről?
juventusos ismerősöm, hívta fel a figyelmem rá, h a juve-hoz igazolt...
újfent egy barca nevelés lépett le..
Replay linkelt egy B keretet....danko94 írta:Visszaolvastam és csak találgatások vannak!!! Vki azt írja h maradt a B csapatnál vki azt h elment de most végül is mi van vele????
Azaz a B csapat kerete, benne JEFFRENNEL.Replay írta:Felkerült a hivatalos oldalra az Atlétic kerete:
http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... FCB_B.html
Visszaolvastam és csak találgatások vannak!!! Vki azt írja h maradt a B csapatnál vki azt h elment de most végül is mi van vele????Replay írta:Olvass már kicsit visszadanko94 írta:Érdekes mert Jeffren egyik keretben sincs benne![]()
Mi lett vele?? Netán kölcsönadtuk vagy elment???
![]()
Hihetetlen, hogy ezen a fórumon csak nagyon kevesen képesek visszaolvasni.
Olvass már kicsit visszadanko94 írta:Érdekes mert Jeffren egyik keretben sincs benne![]()
Mi lett vele?? Netán kölcsönadtuk vagy elment???
Talán még nem, én bízom benne, ellenben Abrahamnak és Córcolesnak lőttek, ők 85ösek.Bányász írta: De szerintem Jeffrennek vége neki ez lett volna az utolsó esélye arra,h a felnőtt keretbe kerüljön.Ő ugyanis 87es míg Gai 91es.Szóval Gainak még rengeteg ideje van.
Azért egészen más a két eset.(bár én nm tudok róla,h volt valaha is fent Gai)lui1698 írta:Valahol néztem asszem, hogy ő is feljött az előzezonra.
Pedig őt is hogy mondták hogy mekkora nagy játékos már most aztán tessék....mondjuk nem árthat neki még 1 év...ahogy Jeffrennek sem.
Valahol néztem asszem, hogy ő is feljött az előzezonra.depth írta:Mikor volt egyáltalán a felnőtteknél az előszezon során?lui1698 írta:Kérdezni akarom, hogy most akkor Gai Assulin is visszament a kicsikhez, vagy maradt a felnőtt kerettel?
Mikor volt egyáltalán a felnőtteknél az előszezon során?lui1698 írta:Kérdezni akarom, hogy most akkor Gai Assulin is visszament a kicsikhez, vagy maradt a felnőtt kerettel?
Én inkább Jeffren maradásának örültem volna. Amugy én igy megérteném, ha távozna, eleget volt már a B csapatban, és sztem sok elsőosztályú klubba simán beférne.lopakodo írta:ha jeffren maradt a b csapatba ,akkor egy balszélsőt még bizt fogunk igazolni.remélem capel lesz az
nagyon remélem, h Sánchez jó lesz! szerintem Jeffrén lazán jobb, de most, h megint csak a B csapatban lesz 90%, h eligazolReplay írta:Hoppá-hoppá, a hivatalos oldalon módosult az első csapat, Pedro és Sánchez maradt tehát.
ez a victor sanchez kicsoda, és mit mutatott?Replay írta:Eldőlt (mármint a Mundo szerint), hogy ki maradhat az első csapatnál.
Ezek szerint Pedro és Victor Sánchez a két kiválasztott/szerencsés.
Tehát Victor Vázquez, Jeffren és Busquets marad a B csapattal.
Az info megerősitésre vár, addig kezeljük feltételesen