Rashford az elmúlt évekről
️ Rashford: "Sokáig egy olyan környezetben voltam, ahol nem volt meg a stabilitás, emiatt most még nehezebb következetes teljesítményt nyújtanom. Úgy gondolom, az állandóság az, amit be kell építenem a játékomba. Ezt szeretném elérni.” pic.twitter.com/gwi4f2ESM8
— EuroBarça (@eurobarcahu) October 13, 2025

Monnyuk sejtettem h 1 ekkora játékos nem marad Lyonba, akármit mond az elnok. Amugy mi is érdeklodtunk iránta...johetett volna ide is. Monyuk elég folosleges lett volna, mert niny gond a kozéppályánkal, de cselszki már 2 klasszist megxerzett. Monyuk hazai játékosokkal nem áltak eddig se jol, és most is vettek 1 spanyolt + 1 afrikait. Mikor is lép érvénybe az uj szabály
 Monnyuk sejtettem h 1 ekkora játékos nem marad Lyonba, akármit mond az elnok. Amugy mi is érdeklodtunk iránta...johetett volna ide is. Monyuk elég folosleges lett volna, mert niny gond a kozéppályánkal, de cselszki már 2 klasszist megxerzett. Monyuk hazai játékosokkal nem áltak eddig se jol, és most is vettek 1 spanyolt + 1 afrikait. Mikor is lép érvénybe az uj szabály 

1sorban o miattuk!
 1sorban o miattuk!