Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azta, egy normális madrid szurkoló! Bocs tőled, és a többi normális szúrkolótól a fasisztázásért, de néha nagyon föl tud menni a pumpa egy-egy egyszerű ember baromságától.Poreko írta:Nagyon gyenge dolog, amikor valaki eredményekkel érvel a csapata mellett. Főleg, hogy a Realnak volt pár "Franco-bajnoki címe", ami szégyenletes, de a statisztikusok úgyanúgy beszámítják. Aki ezzel tisztában van madridistaként, nemhogy nem érvel ezzel, hanem megpróbálja elkerülni, hogy ez szóba kerüljön, mert sajnos ez szégyenfolt a mi szeretett csapatunkon ...
Ez marha nagy ostobaság. A Real (az élen Bernabeúval) nem szolgálta ki Francót, de úgyanakkora hiba, hogy nem tett az ellen, hogy Franco segítse őket. De hangsúlyozom: Franco nem azért segített a Realnak, mert a Real a seggét nyaldosta, hanem mert Real drukker volt. A Madrid abban ludas, hogy nem utasított el ezt a segítséget.Bestbarca írta:Ezek már nem a Franco féle fasiszta idők. Egy kis rögtönzött töri óra:
A madrid úgy lett Európa meghatározó csapata, hogy kinyalták a fasiszták seggét, akik megtették Spanyolország első számú csapatává. Fasiszta pénzen vásárolgattak, sokszor nyertek nezetközi porondon is, így népszerűek lettek. Később, a Franco uralom után, ebből a népszerűségből szerzett pénzzel, megvettek szinte mindenkit(pl:Zidane), ezért voltak a sikerek még a 2000-es évek környékén is. A Barca sokáig háttérbe szorúlt minden módon, ugye a fasiszták nem nézték jó szemmel, egy katalán csapat sikereit. A Barca mégis ott volt, és sikerei is voltak. A XXi. századra megszűntek az előnyei a madridnak, így aztán már egyenlő feltételekkel zajlik a játszma. Úgyhogy ne ugrálj kis népmuvészeti cserépedény, mert semmi nincs a madrid múltjában, amire büszke lehetsz, inkább szégyelni kellene azt. Arról meg ne is beszéljünk, hogy 30 év múlva, ha visszanézed az eredményeket, akkor már sehol sem lesz a te margitod. A Madrid a sötét múlt, míg a Barca a fényes jövő csapata!
Így van. Ez a lényeg.gekkodan írta:Annyit fűznék a dologhoz, hogy eredmények, múlt alapján a Madrid számszerűen több címet szerzett nálunk, ez tény. Vitathatatlan előnye van a BL-címekkel, a bajnoki címekkel.
Viszont most 2008-at írunk, jön az új szezon, és amikor este meccset játszol, nem az dönt, hogy 40 éve mi történt, hanem, hogy ki, hogyan teljesít.
Jó a fasiszta szó egy kissé túlzó, bár azért voltak Franco apának szélső jobb oldali érzelmei, de mind1, ne menjünk bele. Az viszont tény, hogy a Realt MEGTETTÉK Spanyolország első számú csapatává, mert madridi, és így tett szert hatalamas népszerűségre.Asys írta:Ha már történelem óra Spanyolországban sosem volt fasizmus és fasiszták sem voltak (Olaszországban volt fasizmus) , maximum fallangisták és Franco nem volt fallangista, ő egy spanyol nacionalista diktátor volt és emiatt nyomta el a katalánokat, baxkokat, az utolsó jelentős fallangista Antonio Primo de Rivera tábornok volt de ő jóval a Barca -Real vetélkedés kezdete előtt elhunyt.Bestbarca írta:...
Amúgy még megjegyzendő, hogy a Szovjetunió a Népfront kormány-t támogatta akiknek egyik fő bázisuk Katalónia volt, míg a másik oldalon Franco tábornokot Olaszország és Németország segítette (Kondor légió).
Ha már történelem óra Spanyolországban sosem volt fasizmus és fasiszták sem voltak (Olaszországban volt fasizmus) , maximum fallangisták és Franco nem volt fallangista, ő egy spanyol nacionalista diktátor volt és emiatt nyomta el a katalánokat, baxkokat, az utolsó jelentős fallangista Antonio Primo de Rivera tábornok volt de ő jóval a Barca -Real vetélkedés kezdete előtt elhunyt.Bestbarca írta:...
Ezek már nem a Franco féle fasiszta idők. Egy kis rögtönzött töri óra:Attila-Raul írta: jobb ha beletorodtok mindig is a Real MAdrid lessz Spanyolorszag elso szamu foci csapata..... ez van..nyeljetek le...
Minden játékos szeretne a Madridba v a Barca-ba játszani!mezeibela írta:goal.comMichaaBee írta:egy kis hidegzuhany a madridistáknak:![]()
http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=841805
innentöl kezdve nincs is miröl beszélni![]()
MichaaBee írta:nem a goal.com az első oldal ahol azt olvasom, h VdV Barca-drukker
nem a goal.com az első oldal ahol azt olvasom, h VdV Barca-drukkermezeibela írta:goal.comMichaaBee írta:egy kis hidegzuhany a madridistáknak:![]()
innentöl kezdve nincs is miröl beszélni![]()
goal.comMichaaBee írta:egy kis hidegzuhany a madridistáknak:![]()
Az fáj hogy milyen hule vagy...Attila-Raul írta:
Mi a helyzet? Faj az igazsag...? Amit leirtam az mind igaz...
hát ez elég vicces....Attila-Raul írta:Attól függ, kinek...ha neked az a lényeg, legyen.
szerintem neked is... az eredmeny a lenyeg...az pedig szamokban tukrozodik.. nem `ertem ezen is mit kotekedsz...tudod h igazam van...
Nem tudom hova szoktok 2 `evben voltatok jobbak mind mi(jelzem az is vezetosegi gondok miatt) `es azota hogy elvagytok szalva...
jobb ha beletorodtok mindig is a Real MAdrid lessz Spanyolorszag elso szamu foci csapata..... ez van..nyeljetek le...
Hát igen.lionelmessi19 írta:Attila-Raul, ha azért jöttél ide, hogy ilyeneket irogass, lehet is menni.
1000szer lerágott csont már a madrid kismillió kőkorszaki sikere, sajnos mindig akad viszont néhány hozzád hasonló, akinek túl sok a szabadideje, és egy kicsit letörli róla a port.
Én laxarom, h hány bajnokságot, meg béelt nyert a madrid, attól még gusztustalan klubb, és az ilyen szurkolók miatt mint te csak mégjobban rühellem.
Én laxarom, h hány bajnokságot, meg béelt nyert a madrid, attól még gusztustalan klubb, és az ilyen szurkolók miatt mint te csak mégjobban rühellem.Attila-Raul írta:Attól függ, kinek...ha neked az a lényeg, legyen.
szerintem neked is... az eredmeny a lenyeg...az pedig szamokban tukrozodik.. nem `ertem ezen is mit kotekedsz...tudod h igazam van...
Nem tudom hova szoktok 2 `evben voltatok jobbak mind mi(jelzem az is vezetosegi gondok miatt) `es azota hogy elvagytok szalva...
jobb ha beletorodtok mindig is a Real MAdrid lessz Spanyolorszag elso szamu foci csapata..... ez van..nyeljetek le...
Hm amit leírtál igaz volt 2005-ig, vagy 2006-ig. Zidane visszavonulásával, Ronaldo távozásával megváltoztak a dolgok. Biztos hogy nem a két zseni volt a Madrid 4 évnyi kínlódásának az okozója, de tény nélkülük sokkal egységesebb a csapat, Riijkard többször is megemlítette, hogy a Madrid két bajnoki címét nem utolsósorban hihetetlen egységének köszönheti, márpedig azt hiszem a holland mindnyájunknál jobban ismeri a Madridotfir3bird írta:ezt én sem tudom mire vélni...És ez hiányzik a Real-ba a Bl-hez hála istennek jól bevásárolnak világ klasszisokat, és nagyrésze tönkre megy a padon nem alkotnak egységet csak pénzért játszanak nincs bennük alázat se összetartás tisztelet a kivételnek:Raúl. Casillas és még pár játékos..én is kérdem: hol élsz te? rég nem így megy ez már...