Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Így van. Ritkán értek egyet egy madridista szurkolóval, de most 100%-ig.petiamadridista írta:Calderón megmondta, hogy ha Robinho el akar menni akkor menjen, csak küldjön érte a Chelsea egy megfelelő ajánlatot.. Ez 40 millió Euró..
Ennyit nem adatk érte..
Tehát az ajánlat nem megfelelő, és ezt nem is Robinho fogja eldönteni, hanem a vezetőség.. A Madridnak 40 milka kell adjanak érte annyit és kész.
Miki!ozsimiki írta:Inkorrektségről szó sincs.
Egész nyáron azt halgathatta,h C.Roni így meg úgy kell, őt le sem szharták, el akar menni,szólt mindenkinek. Nehogy már egy edző mondja meg,h maradnia kell. Amúgy meg szntem magasról tesz rá,h lelátón kell ülnie,ő tudatta,h nem akar továbbra is itt játszani,nem értem mi ebben az inkorrekt. Különb szavakat is használtam volna a helyében,ha a szép szóból nem ért a tisztelt vezetőség,és edző.
a gépe elbaszta mert nem így akartam robinho és robben szélsö támadokmatyi02 írta:Ramos középhátvéd![]()
Robinho mint középályás XD
Hát legaláb ha ellened kéne játszani akkor szétvernénk őket![]()
![]()
Persze voltak olyanok, de anno a rendszerében nem tette kötelezővé... most attól, hogy néhányan lengetik a karjukat attól még a La Falange-hoz nem sok közük van... Na de most már zárjuk le szerintemBoixos írta:egy ideig volt karlendítés.
és néhányan még mostanában is tornáztatják a karjukat.
http://www.generalisimofranco.com/noticias2/C140305.htm
Amikor először elhangzott a sajtóban, hogy a Madrid bevonná őt a CR üzletbe, nem tiltakozott. Igaz én egy olyan nyilatkozatot sem hallottam Calderontól, hogy Robinho része lenne az üzletnek. Mindig azt mondta Robinho nem eladó.ozsimiki írta:Én is elsősorban a BARCA-t szeretem,nem egy-egy játékost.De Robinho joggal érezhette,h rá nincs szükség,és ha ló nincs szamár alapon maradhat...érte van valós ajánlat (Chelsea),Eto'oért nem volt (Hála Istennek),mert ha lett volna ,megy ő is.
Valóban meg kell halni egy játékosnak a csapatért,de ahol hasonlóan alakúl a szitu,és közben kap a játékos egy jó ajánlatot,akkor el kell engedni,szntem. Messi ITT SZERETNE JÁTSZANI,tökmind1 ki ajálgatna érte, őt nem sértette meg a klubb,nem akarták cserébe belevonni,stb...elég rossz példa volt.
értemsocio66 írta:Igen van,én néha átnézek az oldalra,sőt a fórumra is,mert érdekel hogy mi van velük. Regisztrálva is vagyok a fórumon,de nem nagyon szoktam hozzászólni a dolgokhozd.OR írta:
nem azért kérdeztemcsak kíváncsi voltam, mert én sem szoktam oda írni, még megnézni se szoktam. max csak a híreket. amúgy van olyan topic ott, hogy Real vs. Barca?
Azt elismerem, hogy Franco kötődött Olaszországhoz és Mussolinihez, de attól, hogy sok történész falangistának állítja be Francot attól még ő nem volt az két dolog miatt:Varga Tamás írta: Azért Asys-nak üzenném, hogy Franco falangista volt, és ezer szállal kötődött a fasiszta eszmékhez.
Igen van,én néha átnézek az oldalra,sőt a fórumra is,mert érdekel hogy mi van velük. Regisztrálva is vagyok a fórumon,de nem nagyon szoktam hozzászólni a dolgokhozd.OR írta:
nem azért kérdeztemcsak kíváncsi voltam, mert én sem szoktam oda írni, még megnézni se szoktam. max csak a híreket. amúgy van olyan topic ott, hogy Real vs. Barca?
van.d.OR írta:nem azért kérdeztemozsimiki írta:SzoktakBár én nem,mert csak,de azért vannak jópáran akik irogatnak.
Amúgy ha ez a kérdés azért jött,mert ide sok reálos ír,akkor csak úgy megjegyzem,ez a topic,NEKIK IS van.csak kíváncsi voltam, mert én sem szoktam oda írni, még megnézni se szoktam. max csak a híreket. amúgy van olyan topic ott, hogy Real vs. Barca?