MAGYAR VÁLOGATOTT
Ha korábban kulfordre igazol, akkor el tudtam volna képzelni. Igy nem. 

-
- Llegenda del Barça
én elég lazán el tudom képzelni a gerzsont a barcában. ahogy a p. ligához tudott alkalmazkodni, gondolom, az itteni bugi sem lenne követhetetlen neki. nála megvan a tehetség és az akarat is ahhoz, h nagyot tudjon alkotni. jah, és az alázat is, mivel nincs elszállva magától.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Llegenda del Barça
én azt mondom, ha összeszed még egy kis meccsrutint és továbbra is ilyen magabiztos lesz, akkor talán igen.
mondjuk az igaz, hogy a spanyol foci teljesen más, mint az angol.
ha Wright-Phillips neve már felmerült..........
mondjuk az igaz, hogy a spanyol foci teljesen más, mint az angol.
ha Wright-Phillips neve már felmerült..........
-
- Director del Fútbol
Azért írtam a ManU-t, az Arsenált, és a Chelsea-t, mert az csak a domb csúcsa, és azt még elérheti Gera, de a Barca más!!! Az már a HEGYSÉG CSÚCSA, ami elérhetetlen, Gera sosem ér föl oda, azért ezt remélem belátjátok...?! Bármennyire is szép lenne!!!Vito írta:a cselszkibe neee!Silvanus írta:Gerát becsülöm, tisztelem, és elismerem tudását, tehetségét,.....
......
..... aztán irány a csúcs, azaza a ManU, vagy az Arsenal, vagy a Chelsea!!! Úúú, de szép is lenne!!!akkor már a Barcába
Most komolyan, el tudná itt valaki képzelni Gera Zoltánt gránátvörös-kék szerelésben, ahogy Ronaldinhoval kényszerítőzve káprázatos sarkalásos gólpasszt nyom Eto'o-nak???...

"Més Cuen un Club"
-
- Llegenda del Barça
a cselszkibe neee!Silvanus írta:Gerát becsülöm, tisztelem, és elismerem tudását, tehetségét,.....
......
..... aztán irány a csúcs, azaza a ManU, vagy az Arsenal, vagy a Chelsea!!! Úúú, de szép is lenne!!!

-
- Director del Fútbol
Gerát becsülöm, tisztelem, és elismerem tudását, tehetségét, és örülök is nagyon a sikereinek!!! Látjátok, amint eljött abból a rettenet FTC-ből, illetve ki tudott szabadulni ebből a magyar rémálomból, amit itt egyesek focinak hívnak, máris igen csak ismert lett!!! Sok ilyen emberünk lehet még, csak...... de ez már hosszó lenne.
Minden esetre azért azt nem hinném, hogy Ronaldinho-ékkal nyomná egy reklámban valaha is, mert neki azért még messze nincs akkor reklám értéke a nemzetközi oiacon, talán majd egyszer!?... REMÉLJÜK!!!
Nagyon örülnék neki, ha mondjuk nem a WBA-ban folytatná, hanem egy Angol középcsapatban (meg van hozzá minden adottsága, és esélye, kérdés milyen a management-je?!...), és aztán irány a csúcs, azaza a ManU, vagy az Arsenal, vagy a Chelsea!!! Úúú, de szép is lenne!!!
Minden esetre azért azt nem hinném, hogy Ronaldinho-ékkal nyomná egy reklámban valaha is, mert neki azért még messze nincs akkor reklám értéke a nemzetközi oiacon, talán majd egyszer!?... REMÉLJÜK!!!
Nagyon örülnék neki, ha mondjuk nem a WBA-ban folytatná, hanem egy Angol középcsapatban (meg van hozzá minden adottsága, és esélye, kérdés milyen a management-je?!...), és aztán irány a csúcs, azaza a ManU, vagy az Arsenal, vagy a Chelsea!!! Úúú, de szép is lenne!!!

"Més Cuen un Club"
-
- Director del Fútbol
Gera Zoli ezt nagyon megérdemelte, és ha egyelőre (ha jól tudom) csak Magyarországon látható majd, bízom benne, hogy előbb-utóbb a legnagyobb sztárokkal fog együtt varázsolni. Szerintem még nagyobb dolog az, hogy beválasztották a Premiershipben az év csapatába!
- Charlie
- Öreg Harcos
Bocsi,de én is bekajáltam,gyanús volt ez nekem,és télleg csak vaklárma volt.Bocsi még1szerBoixos írta:Charlie, a túróba! idegesítessz itt fölöslegesen. már belekezdtem a petícióírásba!

C.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Charlie 2005.05.24. 12:24:51-kor.
- Charlie
- Öreg Harcos
Sportforum.hu-n olvastam,de most megtaláltam az eredeti cikket,és a Kamu Hírügynökségtől(Figyelem! A Kamu Hírügynökség tájékoztatja előfizetőit és olvasóit, hogy az álhírek minden valóságalapot nélkülöznek.)
való!Szval tévesriasztás volt.Már megillyedtem.
C.
való!Szval tévesriasztás volt.Már megillyedtem.
C.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Charlie 2005.05.24. 12:16:21-kor.
-
- Llegenda del Barça
ez van. ő a legjobb itthon játszó zsugás. ez mindent elmond a hazai futballról. röhej, botrány, nevetséges és szánalmas ez az egész. mindez viszont nem von le semmit az illés érdemeiből, ez nem az ő szégyene.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Kár h Gera csak 1 van
O nem tud csodát csinálni a válogatottal. 

Szeretintetek elképzelheto, h majd a TVben 1 reklámban 1utt nyomja majd Dinhoékkal

Gerának még 1 évig jó a wba, hogy mégjobb legyen
En orulnék ha vmi nagyobb csapatba menne. Mert h a WBAt kinotte az 1értelmu 

- Ronaldinho22
- Jugador d'estrella
Ez szuper kafa!!!LG írta:Ronaldinho, Beckham és Gera egy csapatban
NSO, 2005-05-23 12:12
Többek között Ronaldinho, David Beckham és Roberto Carlos mellett immár Gera Zoltán, a magyar válogatott és a West Bromwich Albion középpályása is tagja lett a Pepsi sztárcsapatának, miután szponzori szerződést írt alá az üdítőitalgyártó céggel.
Mindezt maga az érintett jelentette be mai sajtótájékoztatóján. Magyarországon ő az első sportoló, akivel a cég hasonló szerződést kötött.
Gera átvehette a Pepsi-sztárcsapat tizenegyes számú mezét is, és a közeljövőben szórólapokon és plakátokon is viszontláthatjuk a 26 éves labdarúgót.
Arra a kérdésre, hogy a "csapattársak", Beckham, Ronaldinho és Gera közül melyikük is a kakukktojás, "Gerzson" a következőt válaszolta: "Természetesen egyelőre még én vagyok, már az is nagy megtiszteltetés, hogy ilyen sztárok társaságába kerülhettem. Kitartó munkával igyekszem majd megközelíteni őket."