Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mert középpályán tőle vették el a labdát, az ő oldalán ment el a védő és mellette adták be a labdát. (persze Abidal is ludas volt. Mit keresett középen Puyol mellett...Saviola írta:Miért Alvesről kaptunk gólt,amikor a bal oldalról,Abidal helyéről lőtte a gyerek..?haze71 írta:Messi, Xavi elfelejtett passzolni (Abidal sosem tudott) Alvasről kaptunk egy gólt. Yaya nem találja el a kaput. Ez totál csőd...
Szerintem meg Alves fut fel és nem ér vissza, ezért alakult ki mindkét helyzet.kennyke04 írta:ismét abidal oldal... basszus nem lehet felfogni h a két középső védő maradjon középen a vkp menjen oda segíteni és abidal maradjon a fenélbe a bal oldalt!?
tudtommal ez a Barca fegyvere évek óta, ezért tudnak folyamatosan 7-8 emberrel támadni. Mert tolódik az egész bagázs. Kicsit megfogott a gól benneteket, az ellen meg nagyon jó kis szervezett csapatocskaKözépen nem tudom mi van, mert hol elöl, hol hátul az egész csapat.
Alves amikor vissza kelett volna zárni középre húzódott, miközben mögötte jobb oldalon kapta az ellenfél a labdát aki aztán a gólpasszt is adta. a góllővő pedig Puyol embere volt. Abidal az átívelésért volt felelős, de nála ketten is nagyobbat hibáztak ebben az esetben.Saviola írta: Miért Alvesről kaptunk gólt,amikor a bal oldalról,Abidal helyéről lőtte a gyerek..?
Ronaldinho. írta:ha most vesztünk én nem tom mit csinálok holnap az év nyiton az orrom alá dörgölik nagyon ideges leszek