1. Ne egy meccs alapján ítélj!
2.Szvsz nem a támadásokon hanem az egy pillanatra kihagyó védelmen ment el ez a meccs.
3.A mai meccsen a számomra csalódást keltő játékosok:Dani Alves:-nem a hozzáállásával volt a baj szerintem hanem a beadásaival,és a pontatlan passzaival ...az egy dolog hogy néha kirúgta majdnem a stadionból a labdát de én azt mondom a hozzáállása jó volt csak szerencsétlen volt és most nem volt bombaformában.
Hleb vele se a hozzáállásával volt a baj hanemazzal hogy a jobboldalt kellett játszania az más kérdés hogy korábban a Stuttgartban és eleinte az Arsenalban játszott itt is és nagyon jól hát most neki se ment igazán pedig én tőle sokat vártam ezen a meccsen
3.Abidal számomra most ő volt a negatív csúcs a gólt is az ő helyéről katuk de nemcsak az ő hibája de akkor sehol se volt

...majd legközelebb bár ezek után én kipróbálnám Sylvinho-t ha őse jó akkor meg valamelyik új szerzeményt.
Keita na az ő beállása nem javított gyakorlatilag semmin amikor a tizenhatosig ment akkor ott forgolódott pedig vagy kiugrathatott volna valakit vagy bátran neki lódulhatott volna(bár ezt tőle azért nem várom de azért néha kéne)
Eto'o hát neki volt egy két nagy helyzete és most nem villantott de alapvetően rosszul nem inkább középszerűen játszott.
Számomra ők voltak a legjobbak:Henry ő önzetlen volt igaz nem villantott ő se ahogy tőle várhatnánk de igazi csapatjátékos volt most is.
Bojan na ő a többiekhz képest nagyon jó volt ,veszélyesen játszott az ellenfél kapujára emellett még Messivel elégedett vagyok mert úgy éreztem hogy ő bármit csinál nincs társa pedig ez nem igaz csak azokat a labdákat amiket ő jól megjátszott azt kényszerítőben nem kapta vissza rendesen ,pontosan is csak ritkán,Puyol se volt rossz de a védelemben Márquezzel együtt kevés volt sajna

....ez az é véleményem összegezve csak a játékosokról sorry hogy nagyon hosszú lett de legalább nem 8-10 hszszel oldottam meg hanem 1 nagyban.