Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem ertem az osszefuggest... mi koze a kettonek egymashoz, azon kivul h brazilok? ronaldinho egy kiegett elhizott ex-sztar.. robinho meg egy fiatal nagyon tehetseges jatekos... legalabb 4-5 jo eve meg lehet... ahelyett h psszetennek aket kezed kaptunk 23 millat ronaldinhoert...HAnonymus írta:42 millió euró Ropinnyóért, mi meg 20 misiért adtuk el Dinnyét.
Na mindegy...
Ezt mire írtad? Robinho 40 millióért a MCitybe és Berba a MU-ba igazolt az utolós pillanatban. Mindkettő hivatalos. Azért ez egészen komoly.Los Banditos írta:Ez az egész csak egy kis sz@r cirkusz. Nem lesz mamár semmilyen komoly igazolás.
A skySports ezt írja: 21.25 Chievo Verona have pulled off a huge coup by landing Brazilian sensation Kerlon.Rikinho20 írta:de most miért??? mivan kerlonnal??? eligazolt ő is valahova? lemaradtam egy kicsit...
Ezek a videók arra jók, hogy megmutassák, mire képes az a játékos.Gyurinho írta:Tudom hogy ilyen összeállítást sok emberről lehet készíteni és én nem kiáltom el magam hogy na ő is egy szupertehetség bár igaz hogy én már régebb óta ismertem Kerlont de a matchdays-es videó nagyon jól meg lett csinálva.
Nem lehet mindenkit megtartani amellett még egy csomó tehetségünk van ,nélküle is persze-persze sajnálni lehet de előbb-utóbb ha nincs a felnőttek között akkor elhúzott volna akkor meg szerintem mindegy hogy most tette vagy fél év/egy év múlva...Varga írta:Én is bár nem láttam játszani,nem is hallottam róla túl sokat.CFirpo3 írta: Iago elment a Juvéba. Én sajnálom.
Én is bár nem láttam játszani,nem is hallottam róla túl sokat.CFirpo3 írta: Iago elment a Juvéba. Én sajnálom.
Én írtam h nem hiszem el de jó lenne. Bevallom reménykedtem benne.LG írta:Belefér sztem, amugy jól megvolt fogalmazva, csak én meg arra számitottam, h vki beirja Robinho Barcába igazolását, h megszivassa a naivabbakat. Amugy sztem sikeres volt, pár ember tuti be.opta.
Szerintem nem sok mindenkit érdekel jobban a, mint berbatov meg robinnyó ügye.baguvixXx írta:Hamis hírekkel foglalkoztok amikor Seitaridis még ma a Benficába igazolhat![]()
Tényleg semmi hír ?
Be kell valljam, tőled el is vártamLG írta: Látod, a papa észrevette, ugyhogy még fejlődnöd kell:
Ezt te találtad ki
![]()
Látod, a papa észrevette, ugyhogy még fejlődnöd kell:torrestoni írta:Nos, eldőlt..., Robinho nem lesz soció...
A hírt aranyos poénnak szántam, unatkoztam, és kíváncsi voltam a reakciókra...
Akit ezzel megbántottam, attól elnézést, szerintem undorítóan jó volt.
TorrestoniEzt te találtad ki
![]()