fcjoc írta: te úgy beszélsz binho-ról mintha egy kis névtelen, focizni nem tudó játékos lenne. a legeslegjobb igazolás lett volna dinho posztjára silva mellett. kivéletesen technikás és csapatjátékos. az hogy mennyit keres téged mit zavar ? eddig érdekelt hogy mennyit keresett nálunk bárki is ? szerinted henry vagy bárki nálunk mennyit keres. nocomment. szvsz
Kicsit hátrébb az agarakkal komám! Ki vonta kétségbe a képességeit? Láttál tőlem ilyen mondatot? Ne kelljen elmagyaráznom minden hsz-emet, néha komolyan úgy érzem magam, mintha óvodában lennék.... No comment.
Azt mondtam, hogy ocsmányul viselkedett a klubjával szemben, több pénzt akart. Saját maga is megmondta, hogy nyár elején kért hosszabbítást még a Madridnál. Mivel nem kapta meg 2 szezon után az emelt zsetont, fenyegetőzni kezdett, majd teljesen aláásta saját tekintéjét és addig hisztizett, amig eladták. Robinho nem sz.r zsugás, mondtam is, hogy ha marad itt is kap pénzt, sikereket, egyebek. De neki kellett a 6 millió és ezért elment egy olyan csapathoz, ahol nagyon kis esélye lesz arra, hogy BL-t nyerjen. Olvasd csak el Fabregas nyilatkozatát, aki mélységesen elítéli Robinho viselkedését, ahogy kierőszakolta a klubváltást.
És igen, nem ér 42 milliót a gyerek, nézheted bárhonnan, annyira nem jó a pálcikaember. Neked kellett volna R10 helyére? Hát nekem baromira nem, mint ahogy ezzel nem leszel többségben, egy Barca szurkoló a legritkább esetben akarna a Madridtól igazolni. Szerencsére szó sem volt róla. A gyökér kifejezést pedig arra használtam, hogy minősítsem a viselkedését. 42 millát akkor sem ér.
Kicsit vegyél vissza, értelmezz és utána kötözködj.