Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
biztosan igazad van,most nincs kedvem utánanézni hogy hogyan áll fel a Milan,bár nehezen tudom elképzelni hogy Ronnie,Seedorf,Pato,Kaká és Seva is pályán legyen..Gyurinho írta:
Már bocs de szerintem hülyeséget írtál...Seva csatár és Pato is Kakával konkurálhat max a posztért de vele meg nem kell mert egymás mellett is elférnek az meg a másik hogy Seedorfot ki tudja szorítani Ronaldinho bár együtt is megférnek a páylán úgyhogy olyan nagyon nincs nehéz dolga
Már bocs de szerintem hülyeséget írtál...Seva csatár és Pato is Kakával konkurálhat max a posztért de vele meg nem kell mert egymás mellett is elférnek az meg a másik hogy Seedorfot ki tudja szorítani Ronaldinho bár együtt is megférnek a páylán úgyhogy olyan nagyon nincs nehéz dolgasocio66 írta:Tulajdonképp jó döntés volt számára a Milan,itt még el tud sétálgatni a pályán..
Képzeljétek el,mi lenne vele,a Premier League-ben.
A gólpassza egyébként szép volt,de ugyanazt tudom mondani mint eddig:
lassú,körülményes,nincs benne semmi vállalkozókedv. Azzal meg hogy mosolyog,még nem fog meggyőzni minket hogy jól is játszik..![]()
Azért kiváncsi leszek meddig lesz kezdő Seva,Pato és Kaká mellett...
annyira mindegy egyébként...orska írta:Ez nem Ronnie háza. Láttam a házát az egyórás DVD-n amit a Tesco-ban lehet 990 Ft-ért venni (lehettett fél éve). Az sem rossz de azért ehhez nincs köze.
Ezt a hozzáállást. Amit a mondandód második felében előadtál.Barcsay írta:Ronaldinho k... jól játszott! És ezt aki nem ismeri el,annak savanyú a szőlő.
Nem érdekes,hogy minden távozó (aki korábban gyengélkedett...) most remekel?
El kellene gondolkozni. A Barca idén nemhogy Bl győztes nem lesz...de még csak az első négyben sem lesz benn.
Na nem baj,megmaradt nekünk Henry. Aki igérte,hogy csúcsformában lesz.
Brávó tökfejek!Brávó!
A remekel tán kissé túlzás! Ámbár a Berlusconinak tetszett, és ha ő mondja, biztosan úgy is van....Barcsay írta:Ronaldinho k... jól játszott! És ezt aki nem ismeri el,annak savanyú a szőlő.
Nem érdekes,hogy minden távozó (aki korábban gyengélkedett...) most remekel?
El kellene gondolkozni. A Barca idén nemhogy Bl győztes nem lesz...de még csak az első négyben sem lesz benn.
Na nem baj,megmaradt nekünk Henry. Aki igérte,hogy csúcsformában lesz.
Brávó tökfejek!Brávó!
A most visszakerült Bologna az ellenfelük, akiktől egyből gólt kaptak.Ettől csak erősebb csapatokkal fognak játszani.chi omega írta:az a durva, hogy semmivel sem jobb, mint a barcában volt az utóbbi 1 évben, és még így is simán jó a milanba/serie a-ba : DDDDDDDDDDD
nem játszik rosszul, persze csak a szokásos. óne lövés, futás, csak passzok, de azok világítanak a mezőnyben, olyan jók