Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hát ezt meg, hogy hozták összetakivini írta:Érdekes...
Szeretem amikor mások fejéhez ezt vágják... az esetek többségében jogosan, de itt szerintem nincs miről beszélni... Sehogy nem kapcsolódik a témához amit írtál és ha nem vagy képes megérteni, hogy mit akart kifejezni, akkor sajnálom. Nem mindig jó provokálni a vitát és leszólni a másikat.matyi02 írta:Los Banditos
Ez hát nem emberi ez aztán nem tok erre mit irni ...![]()
te hol tudsz annyit felmutatni mint ronni ha ???
Ha tudnál még akkor se kell iet mondani .
Inkáb többet nem is írok
Inkább többet ne is írj
olvass pletykalapokat, mondjuk EZTMichaaBee írta:hát ezt meg, hogy hozták összetakivini írta:Érdekes...
Ha máshogy értetted légyszi fejtsd ki és ha igazad van bocsánatot kérek... de így ez rossz fényt vet rád.Los Banditos írta:Örülök, hogy ennyien megértettétek a mondani valómat...
Na 1. ne essünk tulzásokba 1 éve nem az igazi Ronie (szerintem) ezzel még lehet vitatkozni.gergo9 írta: Szerintem ugy gondolta hogy a pályán szenvedjen és hogy ne menjen neki a játék nem testileg....... Személy szerint R80 már ellenség illetve ellenfél mivel más csapatban játszik!!!Csak az a baj hogy te még mindig a Ronaldinho-s korszakban élsz amikor varázsolt a pályán de ennek már 3éve vége ideje lenne tovább lépni és nem azon siránkozni hogy miért kellet elengedni R80-at.
Neki a foci a munkája, ezzel keresi a pénzét. Nekünk nem. Az a dolga, hogy a legtöbbet nyújtsa. Elvárná tőle az ember, hogy mindent beleadjon és megérdemelten kapja azt a sok pénzt.matyi02 írta:Los Banditos
Ez hát nem emberi ez aztán nem tok erre mit irni ...![]()
te hol tudsz annyit felmutatni mint ronni ha ???
Ha tudnál még akkor se kell iet mondani .
Inkáb többet nem is írok
Szerintem ugy gondolta hogy a pályán szenvedjen és hogy ne menjen neki a játék nem testileg....... Személy szerint R80 már ellenség illetve ellenfél mivel más csapatban játszik!!!vale írta: Akkor emberileg 0 vagy , erre szokták azt mondani hogy ilyet az ellenségének sem kíván az ember...
Írod mindezt egy nappal azután, hogy elaltatták a kutyádat.Los Banditos írta:Tényleg eléggé jól játszott, de szívből kívánom, hogy ezentúl csak bettlizzen, szenvedjen. Az én szememben ez már nem az az R10, aki még képest volt moslyt csalni milliók arcára Barcelonában.
Akkor emberileg 0 vagy , erre szokták azt mondani hogy ilyet az ellenségének sem kíván az ember...Los Banditos írta:Tényleg eléggé jól játszott, de szívből kívánom, hogy ezentúl csak bettlizzen, szenvedjen.
Ez rohadt nagyBenga írta:Csak, hogy tovább bonyolítsam a story-t :
Bill Gates házaként mutatják be a VIVA TV-n
Lehet csak kivette, de azt nem mondták.
Ez a Sztárok testközelben volt.
Már a múlt és jövő részleghez tartozik!Léfe írta:Nem kellene már ezt a Ronniet leszedni a forumról ?
na,akkor megoldódott a nagy rejtély?Rivaldinho írta:El kell keserítenem 1-2 embert, ez egyikőjük háza sem.
Ez Hawaii, pontosabban Maui szigetén található ház egyike, a több száz közül amit, Sunset Beachen ki lehet bérelni. Bocs, csak a pontosítás kedvéért!
Ez nem az , ez Tiger Woods háza , nem tudom miért van úgy fenn hogy Ronieé , többen is bizonygatták hogy Tigeré és én is úgy hallottam utólag.Ilúvatar írta: emmeg a ronnie volt háza spanyolországban![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=wAz6qR3s ... re=related
Szerintem Seedorf se kell mindig mert ott van Pirlo Gattuso meg Ambrosini is....socio66 írta:biztosan igazad van,most nincs kedvem utánanézni hogy hogyan áll fel a Milan,bár nehezen tudom elképzelni hogy Ronnie,Seedorf,Pato,Kaká és Seva is pályán legyen..Gyurinho írta:
Már bocs de szerintem hülyeséget írtál...Seva csatár és Pato is Kakával konkurálhat max a posztért de vele meg nem kell mert egymás mellett is elférnek az meg a másik hogy Seedorfot ki tudja szorítani Ronaldinho bár együtt is megférnek a páylán úgyhogy olyan nagyon nincs nehéz dolga
mindenesetre legyen igazad.