2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Dehogynincs. Én például pont azt játszok.Livia Drusilla írta:Ok, de már több oldalon keresztül???????????!!!!!!!!!!!!
Kicsit túl lett lihegve, látszik, nincsen bajnoki forduló.......
CFirpo3 írta:Mivel Messi haja is Messivel kapcsolatos, ezért ez egy Messi-fodrászat topic...Livia Drusilla írta:Ez Leo Messi, vagy valami fodrászat topic tulajdonképpen??![]()
![]()
Amikor Barcelonában jártam, láttam egy csajt, akinek teljesen kopasz votl a feje felül meg oldalt, hátul pedig befigyelt a Puyol-séró. Úgy látszik, hogy a Hispán-félszigeten is jellemző ez a style.
Lessz az még rövidebb is szerintem , nekem is sokáig hosszú hajam volt és amikor "először" levágtam kb nekem is ilyen hosszú lett és rájöttem hogy milyen jó a rövid haj és utána meg mindig rövidebbet akartam.sub_bass írta:Azért a hír olvasása közbe aszittem, hogy ennél rövidebb lett az a fejfedő
Az tutiMessa írta:Naa...Csak most nézem, hogy milyen frizurája van Leonak.
Szerintem nem áll neki rosszul, csak 1 kicsit furcsa. De majd megszokjuk.
Reméljük "ebben a hajban" is legalább annyi szép gólt, és cselt láthatunk tőle, mint eddig.
Ok,ok tudom hogy nem bántó szándékkal mondtad ezzel csak azoknak akartam szólni hogy ennek van oka aki ezt nem tudta volna ESETLEG.socio66 írta:Én írtam,de egyáltalán nem bántó szándékkal,és csak a hajára értettem..Gyurinho írta:
az meg hogy valaki írta hogy úgy néz ki mint egy 15 éves annak van oka mivel hormonkezelést kapott tizenévesen
Én írtam,de egyáltalán nem bántó szándékkal,és csak a hajára értettem..Gyurinho írta:
az meg hogy valaki írta hogy úgy néz ki mint egy 15 éves annak van oka mivel hormonkezelést kapott tizenévesen
Abszolút egyetértek!...szerintem se az számít ki hanem mit mutat Messi sose volt szép gyerek az meg hogy valaki írta hogy úgy néz ki mint egy 15 éves annak van oka mivel hormonkezelést kapott tizenévesen bár ezt ti is nyilván tudjátok,többek között ezért is jött el Argentínából mert ez a hormonkezelés nagyon drága és ott nem tudták volna fizetni ....ozsimiki írta:Vhogy éreztem, hogy egy rakat hsz jön az új feje miatt![]()
Kezd nagyon hiperszupermega sztáros fíling lenni, engem spec kummára nem érdekel melyik playa hogy néz ki.Lehetséges, hogy ha levág még 2 centit, akkor az még nagyobb vízhangot kap. De remélem, most, hogy megszabadult ekkora súlyfeleslegtől még kevésebb esélyük lesz megállítani őt a védőknek!
![]()