2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ne haragudj, de szerinted nem jobb Alves mint Zambrotta? Meg Thuram is öreg volt már=lassú. Szerintem a csatársorunkal meg a k.p.-ainkal nincs semmi gond. Csupa jó focistából áll. Előző évben is a védelemmel voltak inkább gondok. Idén a vezetés is úgy látta, hogy ott kell erősíteni. Meg is tették.Ronaldinho. írta:Mennyivel eltt erősebb a keret valaki árulja el annyiban változott hogy Ronnie helyére Ini kerül Zambrotta helyére meg Alves ez ugyan az mint a a tavaly csak gyengébb!!!
Szerintem a vkp nem a legfontosabb poszt...Általában 60%-40%-ban van a labdabirtokás arány nekünk, akár kivel is játszunk, és vannak olyan meccsek, olyan kiscsapatok akiknek lehet 3-4 golt löni, ebben pedig nincs szükség vkp-re, hanem egy xavi-ini-hleb- középpályára és henry-etoo-messi támadosorra...mert ha nálunk van a labda akkor nem kell megszerezniCFirpo3 írta:A vkp az egyik legfontosabb poszt a Barca taktikájában, tehát nem hinném, hogy ki fogják hagyni.
LG írta:Sztem ha keretet nézzük, a tavalyi erősebb volt, de min. egyszint. De remélem mint csapat, ez az idei jobb lesz sokkal. A sérülések viszont mindig jöhetnek, sajnos, és minket nem szoktak elkerülni
Köszi a linket, a beírást. Okosabb lettem, hasznos volt.norbert55 írta:Ezeknek a játékosoknak jár le hamarosan a szerződésük(1-2 év)
V.V.-2010
Pinto-2009
Jorquera-2010
Sylvinho-2009
Márquez-2010
Puyol-2010
Xavi-2010
Gudy-2010
Eto'o-2010
Bojan-2009
Ezekből szinte biztos h hosszabítanak:
V.V.,Puyol,Xavi,Bojan.
Ha Eto'o szezon közben jól érzi itt magát+újra minden a régi lesz körülötte hosszabíthatnak vele is (remélem)
Sylvinho,Pinto,Márquez,Gudy,Jorquera sztem köv.nyáron távoznak.A többiek remélem hosszabítanak.
Igen ő az. Rubénrol is láttam 1 videót a jútyubonMessa írta:Igen, van ilyen nevű kapusunk is, a B keretben véd, teljes neve Oier Olazábal Parades.
Igen, van ilyen nevű kapusunk is, a B keretben véd, teljes neve Oier Olazábal Parades.MessiFan írta:nem valami olázabal?
nem valami olázabal?CFirpo3 írta:Ezt a Rubén-t a fiataloktól hozta föl Pep.
Rubén nem relaos kapus?Varga Tamás írta:Öcsisajt...Scumy írta:öcsisajt...! Rubén a cserekapusunk, lesérült még év elején, helyére hoztuk cserének Pinto-t.
Pintót a megsérült Albert Jorquera helyére hoztuk, Rubén már nem tartozik a Barcelona keretéhez. Tavaly nyáron elment a kevés lehetőség miatt. Egyébként pedig Rubén Martínez a kapusunk neve, így nem rá gondolt a kedves kolléga.
Öcsisajt...Scumy írta:öcsisajt...! Rubén a cserekapusunk, lesérült még év elején, helyére hoztuk cserének Pinto-t.