Ez kapásból kettő De tényleg állatok
Jó volt a társasággal találkozni, nagyon jó kis nap volt! Helyenként egész tökösen játszottunk, szerintem is jó lesz ez...
Attól függetlenül, hogy néha nem látszott, nagyon jól éreztem magam...
Én remekül éreztem magam, a játék pedig ahhoz képest, hogy első meccseink voltak együtt jól is ment. Igazából szerencsénk nem volt, meg én is 2 meccs után jövök rá, hogy nem fáj a lábam...Na mind1, egyetértek dopival, jó lesz ez
Örültem, hogy eljöttetek és egyetértek Dopival. Van potenciál a csapatban. Sajnálom, hogy pont arról a meccsről dőltem ki, amikor ellenetek játszottunk.
Remélem ti is jól éreztétek magatokat és örülök, hogy Norbi is előkerült. Ideje volt már;)
Ezúton ragadnám meg az alkalmat hogy elnézést kérjek mindenkitől a pocsék formám miatt. Nem tudtam túl sokat hozzátenni a csapat játékához, amely az utolsó meccsre igencsak feljavult. Van jövője a csapatnak, ha a mag együtt marad és sokat játszik heti rendszerességgel. És természetesen köszönet a szurkolóknak, akiket győzelmekkel nem, csak a társaságunkkal tudtunk megajándékozni.
Annyira mennék holnap, de félek, mert ha megint előjönne a dolog akkor az ki.aszás 2 másik csapatommal szembe, akik már jóideje várják, hogy felépüljek.
Úgyhogy bocs mindenkitől, de most azt mondom, hogy nem.
Kit érdekel a vacsora? Előtte eszünk valamit, nálatok már csak a meccsre koncentrálunk Mennyire idegbetegek a szomszédaid? Én ordítani fogok, mint állat
„Mindazok után, amin életemben keresztülmentem, az, hogy részt vehetek az ünnepségen, már most életem egyik legnagyobb győzelme. A célom, hogy minden nap fejlődjek. Számomra már az is öröm, hogy a jelöltek között lehetek.” – mondta Raphinha.
Ebben az idényben nem jó ómen mesterhármast lőni a Barcelonának.
Mbappé mellett Pavlidis (Benfica), Guirassy (Dortmund) és Borja Iglesias (Celta) tette ezt meg - az adott csapat mindig kikapott/kiesett. pic.twitter.com/A0pzjwKVtE
Lamine Yamal ebben a szezonban mind a négy Real Madrid elleni mérkőzésen jegyzett gólt vagy gólpasszt.
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
⚽️ vs. Real Madrid (Szuperkupa)
️️ vs. Real Madrid (Copa del Rey)
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
3 gól, 2 assziszt. pic.twitter.com/2o4YPdXSqy
— EuroBarça (@eurobarcahu) May 12, 2025