LG írta:
Ván ilyen szabály, és sok csapatnak máris problémát okoz. Ha jól tudom 4 saját nevelésű, és 4 egyébb, aki az adott országban nevelkedett, ennyinek kell lenni a keretben a BL-ban. Az Inter emiatt hagyta otthon Dacourtot

, Crespot

, Samuelt

és no name [auto_cenzúra] kellett vinniük helyette. A 6+5-t bevezetni sztem lehetetlen lenne, az élcsapatok nagy részének teljesen át kéne alakitani a klubbot. Sztem az Uefa-nak le kéne állnia, mert a nagy klubbok ellen ők húzznák a rövidebbet.
A 6+5-ös szabálytervezet Európában, az Unióban jogilag lehetetlen. Ezt elmondta már Barroso is, és az Európa Parlament elnöke is. Az Unió tagállamából jövő futballista, munkavállaló, futball szempontjából nem számít idegenlégiósnak.
Sajnos, mind a FIFA, mind az UEFA élén egy populista, demagóg emberke áll, akik nincsenek tisztában a jelenkor viszonyaival. Ideje lenne a marhaságaikat otthon hagyni, és végre a futballal kapcsolatos, értelmes dolgokra fókuszálniuk. Az európai topcsapatokat, ill. a pénzt legyőzni úgysem tudják. Meg aztán a politikájuk is dilettantizmusra, szakmai analfabétizmusra vall. Lásd 2010-es VB odaítélése a Dél-afrikai Köztársaságnak, vagy a 2012-es EB odaadása Ukrajna-Lengyelország párosnak. Platini amúgy is a lózungok, és az üres szónoklatok nagymestere.