2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
kösz, nekem a som kimaradt v.hogy mindig, de hiszek nekedVarga Tamás írta:Som més que un club.palesz77 írta:hogy is van a csapat jelmondata katalánul? több mint egy klub. előre is kösz, végre bevésem
Som més que un club.palesz77 írta:hogy is van a csapat jelmondata katalánul? több mint egy klub. előre is kösz, végre bevésem
Középre írtam, ott meg lényegtelen, hogy milyen lábas. Pont az lenne a lényege, hogy nem vonalszélső...Varga Tamás írta: Majd ha a jobb lábát nemcsak támaszkodásra használja, akkor el lehet gondolkodni azon, hogy átvigyük a bal oldalra.
Így van, nem lenne megkötve Henry, Etoo vagy Messi posztja, simán lehetne váltogatni.Az alakzat nekem tetszik, csak a védelembe variálnék bele egy kicsit: Piqué helyett Abidal (hisz ő mondja mindig hogy jobban szeret belső védőt játszani).
Az hogy középen játszik, szerintem pont előnyére válna, hiszen onnan kénytelen többet passzolni, ha meg akciózni akar, legfeljebb egy pár percre helyet cserél Henryval.
Az alakzat nekem tetszik, csak a védelembe variálnék bele egy kicsit: Piqué helyett Abidal (hisz ő mondja mindig hogy jobban szeret belső védőt játszani).Zozzy 5 írta: ......................Valdes......................
.........Marquez..Puyol..Pique.............
.......................Touré......................
Alves.................................Sylvinho
................Xavi..............................
...............................Messi..............
.............Eto'o.............Henry...........
hmm, tetszikbarca99 írta:Nem tudom... Bár én nagyon csodálom a 3-4-3-as felállást, de speciel az első fordulóban Messi csapnivaló volt középen. Viszont elképzelhető, hogy ha a két szélső megfelelő mértékben rohamoz, sokkal több hely marad a 3 támadónak.
Nálam Piqué lenne középen, mert nagyon jól fejel, Puyol jobb, Rafa vagy Cáceres bal oldalon. Alves és Sylvinho simán a két szélső futó, középen meg Touré Keita Xavi Iniesta qvartettből két ember szűrne és szervezne. Hleb nem tudom mennyire állná meg itt a helyét, sztem ezen a poszton nagyon sokat kell ütközni, szerelni középen. Henry Eto'o Messi pedig a támadó trió lenne, fent a 16-osnál, ahol megkapják a labdát és törhetnek egyből kapura. Kérdés Henry ezt mennyire tudná megoldani, viszont Messi kábé hasonló szerepkörben játszana, mint eddig.
Majd ha a jobb lábát nemcsak támaszkodásra használja, akkor el lehet gondolkodni azon, hogy átvigyük a bal oldalra.Zozzy 5 írta:És akkor mi van? Ez most pont arról szól, hogy változtassunk.gekkodan írta:Egyáltalán ki néz itt barca meccset? Messi amióta él jobbszélső. Tudom, hogy furcsa, de a bal lábára húz minden labdát, a jobb lábával csak támaszkodik, még a beadások előtt is visszarakja bal lábára.
Nem törvényszerű, de ettől még tény: Lionel Messi ballábas létére jobbszélső idők ideje óta.
És akkor mi van? Ez most pont arról szól, hogy változtassunk.gekkodan írta:Egyáltalán ki néz itt barca meccset? Messi amióta él jobbszélső. Tudom, hogy furcsa, de a bal lábára húz minden labdát, a jobb lábával csak támaszkodik, még a beadások előtt is visszarakja bal lábára.
Nem törvényszerű, de ettől még tény: Lionel Messi ballábas létére jobbszélső idők ideje óta.
Szerintem két külön posztól beszélünk én 4-4-2 nél írtam jobbszélsőt.gekkodan írta:Egyáltalán ki néz itt barca meccset? Messi amióta él jobbszélső. Tudom, hogy furcsa, de a bal lábára húz minden labdát, a jobb lábával csak támaszkodik, még a beadások előtt is visszarakja bal lábára.
Nem tudom... Bár én nagyon csodálom a 3-4-3-as felállást, de speciel az első fordulóban Messi csapnivaló volt középen. Viszont elképzelhető, hogy ha a két szélső megfelelő mértékben rohamoz, sokkal több hely marad a 3 támadónak.Zozzy 5 írta:...
Aha. Azt pontosan nem tudom, hogy ki ellen.Gyurinho írta:Nah ez egy jó hír ,játszott már az U21-es csapatban?CFirpo3 írta:Hhm.. most tudtam meg, hogy Pedro is tagja a spanyol U21-es csapatnak.
Nem véletlenül mondta Eto'o is, hogy tehetséges...
Mondasz valamit...OvaMind írta:
A Barca kapta a legkevesebb gólt a a bajnokságban addig, amíg az utolsó fordulókban össze nem esett a csapat + a MU sem tudott felépített akcióból betalálni ellenünk a BL-ben. Elöl viszont gyengén muzsikált a csapat, sokszor lehetett azt érezni, hogy Messi nagyon egyedül van. Hiányzott nagyon egy jobb Ronaldinho, és egy jobb Henry(aki szerintem rossz igazolás volt). A középpályán gurigázás ment egymás között, senki nem vállalta az irányítói szerepkört. Így vagy úgy, de lehetett egy Oleguerrel a kezdőben BL-t nyerni, és lehetett egy "fantasztikus négyessel" felsülni.
A Barca kapta a legkevesebb gólt a a bajnokságban addig, amíg az utolsó fordulókban össze nem esett a csapat + a MU sem tudott felépített akcióból betalálni ellenünk a BL-ben. Elöl viszont gyengén muzsikált a csapat, sokszor lehetett azt érezni, hogy Messi nagyon egyedül van. Hiányzott nagyon egy jobb Ronaldinho, és egy jobb Henry(aki szerintem rossz igazolás volt). A középpályán gurigázás ment egymás között, senki nem vállalta az irányítói szerepkört. Így vagy úgy, de lehetett egy Oleguerrel a kezdőben BL-t nyerni, és lehetett egy "fantasztikus négyessel" felsülni.sadudetam írta:Ne haragudj, de szerinted nem jobb Alves mint Zambrotta? Meg Thuram is öreg volt már=lassú. Szerintem a csatársorunkal meg a k.p.-ainkal nincs semmi gond. Csupa jó focistából áll. Előző évben is a védelemmel voltak inkább gondok. Idén a vezetés is úgy látta, hogy ott kell erősíteni. Meg is tették.Ronaldinho. írta:Mennyivel eltt erősebb a keret valaki árulja el annyiban változott hogy Ronnie helyére Ini kerül Zambrotta helyére meg Alves ez ugyan az mint a a tavaly csak gyengébb!!!
Srácok csak optimistán álljatok a dolgokhoz!!!
Mi vagyunk a legjobbak!!!
Alapvetően egyetértek csak én az itt látottak alapján Keitát cserélném inivel és Henry-t a balszélre ez inkább támadóbb persze ha védekezni kell akkor a te felállásod jobb.kabekabe írta:Ti h kezdetnétek a csapatot?
jo a keret 1-2 igazolással nem értk 1et amugy meg lazán lehetünk elsők.
Valdes-Alves,Pique,Puyol,Sylvinho-Turé-Keita,Xavi-Messi,Eto'o,Ini