Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem érted hogy a Barca a kedvencem és nem vagyok divatdrukker? Szálljatok már le rólam könyörgöm!torrestoni írta:Hát, ez is csak kapufa, bosszantó vereség, de nem szabad elpártolni, bizakodni kell.
Buták vagytok..., egyszerű, szurkolj másnak, azért csak, mert két hónapja azt hiszed, hogy Barca szurkoló vagy, még nem kell mindenáron annak maradonod (vagy továbbra is azt hinned).Demonhunter írta:Nem vagyok divatdrukker csak vicces akartam lennni!
És ne nevezz féregnek te féreg! Ennyi humorérzék nem szorult beléd! Lexarom mennyi hsz-ed van húzz a [auto_cenzúra]! Tudjad már hol és ki vagy bmeg!
10 ember ellen, aki a tizenhatoson belül bekkel nem lehet mit kezdeni, úgy hogy szerencséje sincs a srácoknak. A pontatlanságok, és a kevés ötlet mellé még Messi gyenge játéka..., nincs világvége.
Összességében nem hasonlít a tavalyi játékhoz, a csapat az utolsó percig küzdött.
Buták vagytok..., egyszerű, szurkolj másnak, azért csak, mert két hónapja azt hiszed, hogy Barca szurkoló vagy, még nem kell mindenáron annak maradonod (vagy továbbra is azt hinned).Demonhunter írta:Nem vagyok divatdrukker csak vicces akartam lennni!
És ne nevezz féregnek te féreg! Ennyi humorérzék nem szorult beléd! Lexarom mennyi hsz-ed van húzz a [auto_cenzúra]! Tudjad már hol és ki vagy bmeg!
Nem látom a meccset, de ha elgurult labdáról van szó, azt Eto'o minden helyzetben jólnevelten leteszi a kapusnak.Ilúvatar írta:Eto'o mindig visszaviszi a labdát a Numancia kapusának! ez jó jel: látszik, hogy nem adja fel.