Odaérünk ezekkel? Hová? Én nem bántanám a svéd játékosokat, majd ha egyszer egy döntetlent játszunk velük, akkor lehet kritizálni... Addig örülnék ha olyen játékosaink lennénk, mint a svédeknek.Rivaldo11 írta:Nem érdemeltünk vereséget, sajnos a jó játékért önmagában nem jár pont, pedig egyre minimum rászolgáltunk volna. Azok a csapatok, akik kijutnak, az ilyen meccseket be tudják húzni. A játékunk egész kultúrált, mezőnyben már jók vagyunk, sok a játékügyes futballistánk, ám ahhoz, hogy legyen esélyünk nyerni az ilyen derbiket, kell egy csatár( Németh K., majd...), és kell egy erőteljes középső védő, aki min. Juhász kvalitásait eléri( ilyet viszont nem látok sajnos...).
Mellesleg ha vmi csoda folytán oda jutnánk, hogy számolgathatunk, még sokat is érhet Rudolf gólja.
Más: Kallström mitől klasszis? Sír a labda, ha nála van. Egy túlfényezett majom. Igazi klassis ma nem volt a svédek között.
Magyar Válogatott
-
- Barça B
a védelembe,Bodorral nem voltam megelégedve...
középpályán egy Tóth-Vass kettöst szívesen néznék meg...
nem értem mér nyomatják ezt a Sanyi gyereket..
középpályán egy Tóth-Vass kettöst szívesen néznék meg...
nem értem mér nyomatják ezt a Sanyi gyereket..
-
- Director del Fútbol
Gábor,
Ott a pont, egyetértek. A védelemben szintén nem látok neveket, de én egyébként még ezzel a Hajnallal sem vagyok elégedett, mert válogatottban nem hozza a német szintjét. Németh Krisztián már most kéne, nem értem, miért nem játszik már 1 éve?
Vass Ádámmal megint kéne próbálkozni, mert Vadócz nem túl megfelelő.
Ott a pont, egyetértek. A védelemben szintén nem látok neveket, de én egyébként még ezzel a Hajnallal sem vagyok elégedett, mert válogatottban nem hozza a német szintjét. Németh Krisztián már most kéne, nem értem, miért nem játszik már 1 éve?
Vass Ádámmal megint kéne próbálkozni, mert Vadócz nem túl megfelelő.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Nem érdemeltünk vereséget, sajnos a jó játékért önmagában nem jár pont, pedig egyre minimum rászolgáltunk volna. Azok a csapatok, akik kijutnak, az ilyen meccseket be tudják húzni. A játékunk egész kultúrált, mezőnyben már jók vagyunk, sok a játékügyes futballistánk, ám ahhoz, hogy legyen esélyünk nyerni az ilyen derbiket, kell egy csatár( Németh K., majd...), és kell egy erőteljes középső védő, aki min. Juhász kvalitásait eléri( ilyet viszont nem látok sajnos...).
Mellesleg ha vmi csoda folytán oda jutnánk, hogy számolgathatunk, még sokat is érhet Rudolf gólja.
Más: Kallström mitől klasszis? Sír a labda, ha nála van. Egy túlfényezett majom. Igazi klassis ma nem volt a svédek között.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- Titinho
- Director del Fútbol
Egyetértek az előttem szólókkal.
Nincs miért szégyenkeznünk, kimentünk a pályára és azt játszottuk amit tudunk. Egy jó csatár tényleg jó lenne ebbe a válogatottba, akit egy Hajnal-Gera-Huszti trió tömni tudna labdákkal és le is tudná normálisan kezelni és legalább kapura lőni és ami fontosabb, végre gólokat is lőni! Ez még hiányzik, és szerintem Juhász mellé Vaskó kéne a védelem tengelyébe.
Mindenesetre (Rijkaard szavaival élve
) folytatni kell a megkezdett munkát és a jövőbe tekinteni, az itthoni meccsekből a lehető legtöbbet kihozni és akkor jók lehetünk még valamire. Nem szégyen kikapni svédországban 2-1-re, sőt még egy kicsit büszke is vagyok amiatt, hogy ennyire küzdöttek és akartak a fiúk! Bíztam azért a döntetlenben, de ilyen a futball, a klasszisok döntöttek. Értem ez alatt Kallströmöt és Larssont. Javulni kell még pár helyen, de nem írom le ezt a válogatottat!
CSAK ÍGY TOVÁBB SRÁCOK!!! JÓ LESZ EZ!!!
OFF:
1000. hsz

Nincs miért szégyenkeznünk, kimentünk a pályára és azt játszottuk amit tudunk. Egy jó csatár tényleg jó lenne ebbe a válogatottba, akit egy Hajnal-Gera-Huszti trió tömni tudna labdákkal és le is tudná normálisan kezelni és legalább kapura lőni és ami fontosabb, végre gólokat is lőni! Ez még hiányzik, és szerintem Juhász mellé Vaskó kéne a védelem tengelyébe.
Mindenesetre (Rijkaard szavaival élve

CSAK ÍGY TOVÁBB SRÁCOK!!! JÓ LESZ EZ!!!
OFF:

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

- van Bommel
- Capitá del Barça
A egnagyobb bajunk, hogy töketlenek vagyunk. Ibrahimovicba a harmadik percben olyat kellet volna rugni, mint anno Beethoven a zongorába. Torghelle egy vicc, bárki játszhatna. Elsemtudom képzelni, hogy milyen formában lehet Dzsudzsák, ha a két meccsen 60 percet kapott. A védelem az elsőgólnál "parádésan" helyezkedett nemsikerült leosztani. A csapatból véleményem szerint aki hozta magát az Babos, Huszti és helyjel-közzel Juhász volt. Gera nem találja magát, Hajnal eddig meg sem közelíti a klubformáját válogatott szinten. De szerintem ebbe a válogatottba nincs több, de Torghellét, Vanczákot ki kéne venni. Ez így kb a csoport 4. helyéhez lesz elég, de nehogy Albánia meglepjen minket. Én továbbra is szurkolok nekik, legalább egy meglepetést csináljatok! Hajrá Magyarok!!
Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, KARALÁBÉ
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Minden szavaddal egyet értek.gekkodan írta:Fontos volt ez nekünk, a lelkünknek jót tesz, de előbb kellett volna az ilyen fordulat, mint amilyen Hajnal labdája volt.
Jók a passzok, olykor árnyékban látható a holland iskola, 2 buta hiba, ostoba emberfogás és gond, hogy fejben nem vagyunk versenyképesek. Na meg az, hogy nincsenek csatáraink, de ez nem újkeletű gond.
Még mindig szimpatikus a csapat, nem reméltem továbbjutást, azért nézem a meccseket, hogy lássak egy lépésnyi fejlődést. Ezt az utóbbi 2 meccsen láttam, nekem elég.
Nincs szégyenkezni valónk, jól helyt álltunk. A svédek felszívták magukat, és a klasszis eldöntötte a mérkőzést. Ennyivel jobbak a svédek, de mondom: nincs ok a szomorkodásra. A hozzáállás pedig elismerésre méltó.
Az első gólnál a védelem elcsúszott, és onnan kezdve egy picit megzavarodtunk. Nem baj, fel a fejjel.
HAJRÁ MAGYAROK!

-
- Director del Fútbol
Fontos volt ez nekünk, a lelkünknek jót tesz, de előbb kellett volna az ilyen fordulat, mint amilyen Hajnal labdája volt.
Jók a passzok, olykor árnyékban látható a holland iskola, 2 buta hiba, ostoba emberfogás és gond, hogy fejben nem vagyunk versenyképesek. Na meg az, hogy nincsenek csatáraink, de ez nem újkeletű gond.
Még mindig szimpatikus a csapat, nem reméltem továbbjutást, azért nézem a meccseket, hogy lássak egy lépésnyi fejlődést. Ezt az utóbbi 2 meccsen láttam, nekem elég.
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
2:1 a vége.. Rudolf szépített. sokkal több volt ebbe a csapatba pedig. nagyon szimpatikusan játszottak. otthon hozzunk minden meccset legalább
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Bárcsak ott tartana Magyarország, ahol Svédország gazdaságilag, kultúrában, futballban vagy akármiben...Boixos írta:a szimpatikus svéd barátaink így reklámozzák a mostani meccsünket...
sztem az itthoni bugit mi reklámozhatnánk egy hányással vagy a detoxból egy életképpel, ugyanis ha mi gumicsizmás parasztok vagyunk, akkor a svédek alkoholisták és különben is fehéret szrnak a sok haltól.

Jól játszottunk, de a lényeg az, hogy kikaptunk. Bár szerintem senki sem várt ma győzelmet a csapattól. Aki eddig még titkon bízott a továbbjutásban, az lassan kezdhet lemondani róla.
De legalább nem szereplünk le annyira csúfosan. Ez is valami.
in to exile
-
- Llegenda del Barça
Első gólig tartott a meccs...Fejben közünk nincs semmihez, főleg nem ahhoz, hogy ne essünk össze.
Ki embere volt a gólszerző...Itt kezdődnek a dolgok. Hiába játszunk jól, gólt nem tudunk szerezni, utánna meg majd Vilmos bent lemarad egyszer. Ilyen egyszerű.
Nincs góllövő csatárunk. Irányító poszton Gera meg Hajnal nem lenne rossz, de mégsincs egy olyan passzuk, mint az 71éves Larssonnak. Védelemben Juhásznak nincs társa...
Ez van, nagyon mélyek a problémák gyökerei...
Ki embere volt a gólszerző...Itt kezdődnek a dolgok. Hiába játszunk jól, gólt nem tudunk szerezni, utánna meg majd Vilmos bent lemarad egyszer. Ilyen egyszerű.
Nincs góllövő csatárunk. Irányító poszton Gera meg Hajnal nem lenne rossz, de mégsincs egy olyan passzuk, mint az 71éves Larssonnak. Védelemben Juhásznak nincs társa...
Ez van, nagyon mélyek a problémák gyökerei...
-
- Capitá del Barça
Na lement a nagyarcú... 
Szerk.: Uhh bocs 3 hsz egymás után

Szerk.: Uhh bocs 3 hsz egymás után

-
- Director del Fútbol
Ráadásul ennyit csak egy ember tud lesen ragadni: Filippo Inzaghi. De az legalább ehhez az egy dologhoz ért. Torghelle egyébként jelenleg a legjobb magyar támadók egyike, kb nincs cseréje, annyira szűk a padunk és a lehetőségeink.Marci írta:Sanyi sajnos azon kívül hogy 2 embert lefog, egyetlen egy labdát se tudott megjátszani.... inkább jöjjön akárki, nem érdekel hogy mennyi tapasztalata van, de ez...
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
- Marci
- Capitá del Barça
Sanyi sajnos azon kívül hogy 2 embert lefog, egyetlen egy labdát se tudott megjátszani.... inkább jöjjön akárki, nem érdekel hogy mennyi tapasztalata van, de ez...
szerk mit csinált már ez a Rudolf, tökéletes passz Sanyinak, és ismét mi értelme...
szerk mit csinált már ez a Rudolf, tökéletes passz Sanyinak, és ismét mi értelme...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Marci 2008.09.10. 21:44:57-kor.
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
-
- Director del Fútbol
Nagyon feljavultak a második félidőre, mi pedig hoztuk azt, amit eddig. Csak erre készülni kellett volna, hogy ha mi nem javulunk, akkor hamar vége lesz a boldogságnak. Mert számítani lehetett rá, hogy egy Ibra meg egy Henke nem fog úgy kijönni, ahogy lement. Feljavult a fél csapatuk, mi maradtunk a szinten. Kevés.
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
- Titinho
- Director del Fútbol
Itt a vége....
2-0.
Áhh...pedig jól játszottunk 55. percen keresztül. De ez kevés.

Áhh...pedig jól játszottunk 55. percen keresztül. De ez kevés.

Més que un club

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Itt úszott el a hajó, pedig több volt ebben a meccsben. Gyenge a svéd válogatott, ráadásul az az előnyünk is megvolt, hogy az ellenfél többet képzel magáról, mint a valós tudása...
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Capitá del Barça
Hát bmeg nem hiszem el!!!
ÁÁÁÁÁÁÁHHH!!!
Nekem nagyon nem szimpatikusek ezek a svédek, nem azért mert vezetnek hanem mert...olyan nagy arcuk van!

Nekem nagyon nem szimpatikusek ezek a svédek, nem azért mert vezetnek hanem mert...olyan nagy arcuk van!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Demonhunter 2008.09.10. 21:38:19-kor.
-
- Director del Fútbol
Ez a svéd csapat ma legalább annyira fogható lenne, ahogy a dán volt. Mire leírtam itt van a 2-0.....

Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Néhány éve Puskásban is ez volt...jól játszottunk, őrjöngött a közönség, erre Ibra lőtt egy nagyon nagy gólt a semmiből 

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
aha 1-0... HAJRÁ MAGYAROK!
Szerk: Titi, lett is gól
:)
Szerk: Titi, lett is gól

- Titinho
- Director del Fútbol
Atyavilág!!!!! Hogy lehet ennyire üresen hagyni??? Áhh...de idegesítő a helyzeteink után!!! 
Legalább egy gólt kéne lőni és az már jó eredmény lenne!
Gyerünk, gyerünk, csak ne álljunk most le!

Legalább egy gólt kéne lőni és az már jó eredmény lenne!
Gyerünk, gyerünk, csak ne álljunk most le!
Més que un club

-
- Director del Fútbol
Ehh...
Nagyon felszívták magukat a skandinávok, a fránya életbe. Nem szabad összeesni.
Nagyon felszívták magukat a skandinávok, a fránya életbe. Nem szabad összeesni.
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.