2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Scatman John: Scatman (Ski-Ba-Bop-Ba-Dop-Bop)ozsimiki írta:Nah ma mindenki fogad?Ordog írta:[auto_cenzúra], elvesztettem egy fogadást:S Én többre saccoltam.....
Kösz nektek!!!vigasztaljon az koma, hogy én meg nyertem
![]()
Am segítség!!!: nekem 8 című jó kis vígjáték zenéjét valaki nyomja fel nekem please: bí pápááá pároppóóóóóóóóóó
Meg egy moderátor Úr nem mondhat olyanokat mint amire épeen gondoltálozsimiki írta:
Csak szigorúan felnőttes poénok jutottak eszembeami nem biztos hogy segítette volna a fiatalságot az egészséges fejlődésben
![]()
meg, hogy hasznos tagjai legyenek majd a társadalomnak...
Nah ma mindenki fogad?Ordog írta:[auto_cenzúra], elvesztettem egy fogadást:S Én többre saccoltam.....
Kösz nektek!!!
"míg a víz hőfoka 17 és 26 °C között váltakozhat. 17 °C alatti vízben a csapatok nem kötelezhetőek a kiírt mérkőzés lejátszására."Ordog írta:Valaki nem tudja, hogy hány fokos vízben játsszák a vízilabda meccseket???:D
Csak szigorúan felnőttes poénok jutottak eszembelionelmessi19 írta:Azért ez magas labda. Csodálom hogy nemvolt még itt egy mókamester se.gekkodan írta:megjött.
Azért ez magas labda. Csodálom hogy nemvolt még itt egy mókamester se.gekkodan írta:megjött.
Szintén... Persze Murphy törvénye, hogy akkor amikor a legjobban kellene.....:Poldi:.. írta:akkor az enyém a főkretén h még mindig nem jó![]()
![]()