Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
MichaaBee írta:ez az idegenbeli kupameccs RIKTA UNALMAS volt. gyenge 0-1... borzasztó volt nézni...
Köszi.Pont ez kell.FCBarca88 írta:jaj a link lemaradt
http://www.origo.hu/sport/focivilag/200 ... imera.html
de itt csak a 03/04es van
???FCBarca88 írta:Ha minden igaz akkor ezt keresednorbert55 írta:Bocs h megint kérdem de shoa sem ír senki semmit.Tud vki olyan weboldalt ahol meglehet nézni a Barca régebbi meccsei eredményeit?
pl:03-04.
Ha minden igaz akkor ezt keresednorbert55 írta:Bocs h megint kérdem de shoa sem ír senki semmit.Tud vki olyan weboldalt ahol meglehet nézni a Barca régebbi meccsei eredményeit?
pl:03-04.
Mondjuk Henry csak vert egy gólt a válogatottban. Nem tudom Domenech hol szerepelteti, de hogy abban a rendszerben lényegesen jobban szerepel, mint Barcelonában, az is biztos. Mindenesetre kérdéses, hogy Guardiola meglépi-e néha, hogy nem a bal futó helyén szerepelteti, mert ott tényleg botrányos a játéka.Tomsa írta:Abidal most nagyon gyenge, Henry úgyszintén. Abidalt még ezen a meccsen hagynám bizonyítani, de Henry helyett Bojant kezdetném. Kicsit felháborctó lenne, hogy ilyen formában is kezdő lenne. Hagy padozzon és akkor talán összeszedné magát. Talán...
Nem rossz én így kezdetnék:MessiFan írta:Na mivel rég írtam ilyen felállásost, szerintem a Racing ellen ez lesz a felállás.
----------------Valdés-----------------
---Dani---Puyol---Piqué---Abidal----
----Xavi-------Yaya------Andrés-----
------Messi--------------Henry-------
----------------Samu------------------
Vélemények?
Abidal most nagyon gyenge, Henry úgyszintén. Abidalt még ezen a meccsen hagynám bizonyítani, de Henry helyett Bojant kezdetném. Kicsit felháborctó lenne, hogy ilyen formában is kezdő lenne. Hagy padozzon és akkor talán összeszedné magát. Talán...MessiFan írta:Na mivel rég írtam ilyen felállásost, szerintem a Racing ellen ez lesz a felállás.
----------------Valdés-----------------
---Dani---Puyol---Piqué---Abidal----
----Xavi-------Yaya------Andrés-----
------Messi--------------Henry-------
----------------Samu------------------
Vélemények?
Nagy valószínűséggel ez lesz.MessiFan írta:
Vélemények?
jogos... mindenki szíves elnézését kérem!Drigo írta:Vagy inkább olvassatok híreket a főoldalon...Bogi63 írta:Először én is!Ilúvatar írta:na vazze! beégtemazt hittem hogy az A csapat fogja tolni a meccset
De egy idő után leesett. Alapítsunk klubbot!
Vagy inkább olvassatok híreket a főoldalon...Bogi63 írta:Először én is!Ilúvatar írta:na vazze! beégtemazt hittem hogy az A csapat fogja tolni a meccset
De egy idő után leesett. Alapítsunk klubbot!
Először én is!Ilúvatar írta:na vazze! beégtemazt hittem hogy az A csapat fogja tolni a meccset