Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Arra a gatyám is rámenneBányász írta: Én azt mondom a férfitársaidat kifizetődőbb lenne megnyerni magad mellé...
A bikákat hívd meg egy kocsmába...bár akkor ráfizetéses lenne a buli...
Én azt mondom a férfitársaidat kifizetődőbb lenne megnyerni magad mellé...Tim írta:Ezt a végére tartogatom..Szandi írta: (nehogy bedobj Rékáról képeket mert az aljas húzás lenne)
Kösz Csongor! Meghálálom valahogy
![]()
A női összefogás ugyebár..ez ellen nem tudok mit tenni sajnos!
Viszont minden leányt aki rám szavaz meghívom egy cukrászdába(kivéve Zsu ugye aki eleve ott dolgozik,őt másképp kell megvesztegetnem)!
Ezt a végére tartogatom..Szandi írta: (nehogy bedobj Rékáról képeket mert az aljas húzás lenne)
Hajrá lányok! Én tuti rád szavazok.Szandi írta:Én már mondtam és Tim most beindult igazán, de SZANDI 4 Prezident!
Keményen küzdök. Énis rendesen fogok viselkedni. Tim, kösd fel a gatyát!
(nehogy bedobj Rékáról képeket mert az aljas húzás lenne)
Nagyon örülnék egy centenáriumi meznek..mostantól még rendesebb leszek mindenkihez,pedig már eddig is nagyon rendes voltam ami azt illeti! Még kapusnak is beálltam hogy mást ne is mondjak.Perrero írta:Enrique hívott, hogy írjam be fórumra hogy okt 10.-én lesz egy szavazás, hogy ki volt a legjobb fórumozó, és a nyertes kap egy Barca mezt!!!
Lesznek különböző kategóriák...legjobb arc a fórumon, ilyesmi...és ők kapnak különböző ajándékokat...ahogy én tudom...MessiFan írta:Valaki felvilágosítana ezekről a nyereményekről? Vagy eggyáltalán mi ez?
Valami hasonlót éltem át én is...Messa írta:Slither bki...Persze, hogy megnéztem az aláírásodba belinkelt képet, hangfal persze maxon, este 9-kor, egyedül itthon...
Logikus lenne,de nem foglalkoznak vele. Azt hiszem ezek önkormányzati tulajdonban vannak,most már tényleg utána járokVarga írta: Talán a kukások? Nem tudom csak tipp.
Talán a kukások? Nem tudom csak tipp.Tim írta:ERRŐL az üzenetről eszembe jutott valami(szándékosan nem linkeltem be direkt,mert széthúzná a fórumot..hiába kell az a meccsbox!),a minap páran sétáltunk Budán,és Marci mint jól nevelt fiatalember ki akarta dobni a cigaretta csikket,ámde szemetes nem volt a környéken csak egy "kutyaszemét" tároló..Nem lévén más lehetőség,hiszen az utcán csak nem akarta elhajítani,felnyitotta a tetejét ennek a tárolónak. Olyan bűz áradt ki pillanatok alatt hogy 20 méteres körzetben még a fű is kirohadt..akkor fogalmazódott meg bennem a kérdés,vajon ezeket ki takarítja,cseréli stb.? De most komolyan,ti tudjátok?
Az.Demonhunter írta:Hihetetlen hogy a 400 hsz-ről ellehet jutni egy Barcás meccsboxig
Akkor összekapom magam én is hátha rámmosolyog a szerencse!ozsimiki írta:Így van, az előbb vettem át az e havi nyereményemBarca buszos mecsbox, yeeeeh