Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nehogy már még Vettelt hozd ki hibásnak azért, mert rajt cél győzelmet aratott, és senkinek sem volt esélye egy pillanatig se arra hogy megelőzzePerrero írta:
Vettel is csak annyit tett amennyit Kova..
Semmit, elindult az élről, behozta elsőként a gépet..
HA nem Sc rajt van, akkor lehet h Vettel megszivja
Elég valószínű, hogy hálistennek Alonso megy a BMW-hez, aki sztem a mezőny legjobb pilotája. (Mkinek más, gondolom)cps46 írta:Basszus, miért kellett ezt a gyereket elengedni?
Remélem jövőre visszajön Kubica mellé.
BMW FOREVER!
Épp ez az, hogy nem kellett maga mögött tartania, mert Kovika sehol sem volt, ezért értékelem alul a finn-tRivaldo11 írta:Így igaz, egyre jobb az autó, ahogy a kommentátor is említette. De azért még nem egy Mc Laren, ráadásul nem lehet kellemes, ha egész verseny alatt egy elvileg jobb kocsit kell maga mögött tartania.
Sztem az élőképen is kapcsiból látszott,h a feka nem lökte ki az ausztrált.Sőt...De egyből le kell hurrogni az angoltozsimiki írta:
Jaj utána elnézést kért, másik lassításban már lehetett látni, hogy mi volt. ENNYI.
Tudom,h a többségnek a nagyképűsége a vesszőparipája.De az előző futam kapcsán is elég sok olyan hsz-t olvastam itt,ami lehúzta őt rendesen.És a tehetsége,rátermettsége is meg lett kérdőjelezve néhányaknál...Pölö h cs apuci miatt lehet itt,meg h sokan mások is tudnának ennyit ezzel a vassal..Neveket nem írok,mert nem akarok vitatkozni senkivel ilyen hülyeségeken.ozsimiki írta:Jah és mihiii senki sem mondta,h nem tehetséges, és nem jó pilóta, más gondok akadnak vele a többségnek
Azt aláírom, hogy esőben nem egy szinten vannak, szárazon teljesen más a szituaronba írta:A nap vesztese Massa. Ott volt neki a nagy lehetőség hogy előnyre tegyen szer Hamiltonnal szemben. erre mit csinál? ott szerencsétlenkedik 9 hely volt közöttük a végén örülhetet, hogy Hamilton nem előzte meg. Massa és Hamilton nem egy kategória ez ma bebizonyosodott
Na...Perrero írta: Vettel is csak annyit tett amennyit Kova..
Semmit, elindult az élről, behozta elsőként a gépet..
HA nem Sc rajt van, akkor lehet h Vettel megszivja
Jaj utána elnézést kért, másik lassításban már lehetett látni, hogy mi volt. ENNYI.miihii írta:Rohadék Palik,már megint mit kiabálsz?Hol lökte ki Hami Webbert,te szerencsétlen?Csak tartotta az íven a vasat.Akármi történik a pályán Lewis közelében,mindig az ő hibája igaz?![]()