Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tényleg nem néztem a meccset, de ez az én szememben akkor is elfogadhatatlan, hogy sztárok ücsörögnek a padon, és közben tapasztalatlan kiskölykök játszanak a pályán, akik 1éve még annak is örültek, ha a B csapatba játszhattak.Varga Tamás írta:hogy Los nem nézte a meccset,
én is úgy oldanám meg, hogy a 4 védő előtt Touré, mellette, de kicsit előrébb Xavi abszolút közép-középen, elöl 2 csatár Henry és Eto'o szabadon, jobboldalon Messi támadna, de néha behúzodna a csatárok mögé helyet hagyva Alvesnek. A másik oldalon(ide kéne egy igazolás talán) ugyanez Iniesta vagy Hleb és Abidal esetében. tulajdonképpen 4-2-2-2 lenne.barcatom írta:a 4-4-2 -n finomitanék egy kicsit úgy hogy toure-t egy kevéssel a középpálya mögéraknám, igazi elöszűrőnek vagy olykor ha véletlenül fennragadna pl alves, avédelembe is teljesen betudna állni ezekbe a szituáciokba!
Ezzel eggyetértek.Hiába írtam h jobb lenne a 4-4-2 de Pep úgyis 4-3-3-at játszhat.A leírtakkal pedig teljesen eggyetértek!barca0417 írta:kicsit ez a barca a 2003 őszi csapatra emlékeztet, Rijkaard kezdeti idejére. Most is új edző és új játékosok, és gyenge kezdés. Az akkori talpraálláshoz kellett 3 dolog: Rijkaard megtalálta az ideális kezdőt, Ronaldinho formába jött és egy téli igazolás a lyukas középpályára Edgar Davids személyében. Szerintem idén is erre a 3 dologra lenne szükség. Pep megtalálhatná az ideális embereket ideális posztokra, Ugye Ronaldinhonk nincs, most Messire vár a feladat, hogy formába jöjjön és meccseken döntsön el. Valamint a téli igazoléssal kapcsolatban, akkor 2004-ben a középpálya volt lyukas, oda jött Davids, és jobb is lett a helyzet. Most ez a poszt talán a baloldali támadó poszt. Mert úgy látszik ez a keret így a 4-3-3-ban nem az igazi. Eladtuk Ronaldinhot mert nem ment neki, stb..stb..de nem vettünk a posztjára-szerepére senkit. Persze a télen nem lenne könnyű valakit szerezni oda, és az esztelen költekezés is fölösleges, de el lehetne gondolkozni mondjuk Arshavin személyében. Szertene idejönni, meg mást nagyon nem is lehetne megszerezni arra a posztra, jobbat legalábbis nagyon nehezen. Igaz, hogy tavasszal nem játszhatna a Bl.ben, de valószínű hogy a Zenitben sem, mert a Juve és a Real mellett nem biztos, hogy továbbjuthatnának. Nekünk meg ugyis inkább a bajnokságba kéne, a 8-9 emberrel védekező csapatok ellen.
Nyerni fog a Gijón????Barcaforever írta:3-4 a Sevilla ellen.....2pac4ever10 írta:Ez a "rajt" nagyon rosszul sikerült : sok pontatlan labda , helyzet volt egy pár de sajnos csak egyet váltottak gólra... Hát reménykedjünk hogy a Sporting Gijón elleni meccsen jól fogunk teljesíteni. Illene már nyernünk is.
FORCA BARCA![]()
3-4 a Sevilla ellen.....2pac4ever10 írta:Ez a "rajt" nagyon rosszul sikerült : sok pontatlan labda , helyzet volt egy pár de sajnos csak egyet váltottak gólra... Hát reménykedjünk hogy a Sporting Gijón elleni meccsen jól fogunk teljesíteni. Illene már nyernünk is.
FORCA BARCA
Én nem...Barcaforever írta:Tamás neked mind1, te mindenkivel összeszólalkozol.![]()
Attól még lehet véleményem, nem?Perrero írta:mi bajodazt se tudod, hogy miért az az avatarom ami..
éljen az üldözési mánia...
Prókátor...Perrero írta:
nézz és láss Yoda mester, Los Piquét szidta nem Alvest..
hozzászolok 90%a dicsérte.. akkor mi a fene van ha valaki nem birta őket...
első hazai meccsen ugy h elöző forduloba kikaptunk egy kis szutyok csapattól, én se tettem volna be őket..
100%-ig igazad van. tényleg nem értem, hogy a lelkes és jól játszó ifik miért voltak lyan szarok sokak szerint, amikor Xavi, Abidal, Eto és a többiek se csináltak semmit, sőt sokkal kevesebbet mint ez a 3 ember(ifik+alves)Varga Tamás írta:Én egy dolgot nem értek.
A két fiatal és Alves játékát a hozzászólók 90%-a, ill. a mérkőzésről rezümét író szerkesztő is pozitívumként értékeli, azaz jónak, hasznosnak látja. Ezek alapján azt kell feltételeznem, hogy Los nem nézte a meccset, vagy csupán kötözködni szeretne.
Meg aztán, nem feltétlenül életük első felnőtt meccsét játszó fiataloktól kell a megváltást várni. Valahol el kell kezdeni. Messi se úgy kezdte, hogy 3 gólt lőtt és 4 gólpasszt adott első meccsén.