szóval! a goal.com szerint a Barca a közeljövőben 60 milliót adna Agüeróért! jó is lenne

ui.: nem kell rám zúdítani, hogy mekkora hülye vagyok

SZERK.: 600. hsz!
De nem hinném h a csapatérdek ezt kívánná,Xavit és Iniestát annyira veszik sokan egy játékstílus képviselőinek és vallják,h ütik egymást! Csak nem értem miért,mert sztem nagyon nem ,Iniesta inkább a szélen hasznos,annak ellenére,.h hol játszott a legtöbbet. Én pl Henry helyén képzelném el........Egyébként a válogatottban is nem Xavi és Ini hanem Xavi és Fabregas ütötték egymást. Az előbbi két játékos teljesen más stílus,nem hiszem,h ezt ti nem látjátok.barca0417 írta:két dolog: Egy igazi Barca szurkolónak a csapat az első.Kalap1988 írta: Két dolog,az egyik,h tuti kacsa, a másik meg,h aki kihagyja Iniestát az hálátlan,nem igazi barca szurkoló és szvsz vak is.
És ha a csapatérdek úgy kívánja hogy pl Xavi és Iniesta ne legyenek együtt a pályán, akkor ne legyenek együtt.....de ez csak egy példa.
két dolog: Egy igazi Barca szurkolónak a csapat az első.Kalap1988 írta: Két dolog,az egyik,h tuti kacsa, a másik meg,h aki kihagyja Iniestát az hálátlan,nem igazi barca szurkoló és szvsz vak is.
Két dolog,az egyik,h tuti kacsa, a másik meg,h aki kihagyja Iniestát az hálátlan,nem igazi barca szurkoló és szvsz vak is.manuel írta:Ennyi pénz két emberértt tényleg hülyeség de azért eltudnám képzelni velük a csapatott szivesen:
Agüero, Eto,
Silva, Keita, Xavi, Messi
Még messze van a jövő évi nyár...addig az újságoknak el kell adniuk a lehető legtöbb lapszámot és ezért generálják a nagy igazolásokat...KACSASubinho írta:origo:
"A Barcelona 60 millió eurót sem sajnálna azért, hogy Lionel Messi mellé megszerezze válogatott ékpárját, a Primera División tavalyi szezonjában a legjobb játékosnak választott Sergio Agüerót."
Nagyon-nagyon örülnék neki!!! Ronaldinho pótlására a bal-oldali támadó posztjáta (mert Kun nem egy szem közép csatár) Régóta ezt szeretném!!! REMÉLEM NEM KACSA!!!
csak anyi a baj vele, hogy januárban tuti nem jön a BL miatt, de nyárra egy elővásárásnak örülnék. addig kiderülne, hogy Henry mit produkál és akár a helyére hozhatnánk. sztem többet érnénk vele!!! mindíg is azt mondtam: olyat vegyünk aki jól tolja spanyolban.....
Mikor egy csapat rossz formában van, az újságírok a fél világot leigazolják.manuel írta:A goal.com szerint 25 milliós ajánlatott tettünk Silváért gyerekek!!!Mi folyik itt srácok az egyik nap Agüero a másiknap Silva szerintettek mit akarhatnak Txikiék???
Abban igazad van,h a 4-3-3 most nem látszik működni,de asszem azért,mert a sikeres 4-3-3-munkban Ronaldinho volt az egyik csatár,aki besegített a középpályán,sőt alig lőtt gólt,asszisztokat adott rengeteget. Véleményem szerint a kutya ott van elásva,h Henry van a helyén....Két középcsatár a 4-3-3-ban nem működik.Henry nem tud irányítani.Véleményem szerint a mostani felállás Iniestával a helyén,míg Inieste helyett Hleb lenne a nyerő.manuel írta:A Vasárnap esti találkozóval kapcsolatban én nekem az a meglátásom hogy Guardiola mindent úgycsinál mint Rijkaard.Úgyanazz a taktika,úgyanazz a stilus annyiban nem hasonlitanak hogy Pep legalább odafigyel az edzésekre.De minden másban én szerintem megegyezik az izlésük.Vegyük rögtön példának a 4-3-3 felálást!ezzel kapcsolatban egyetlen kérdésem lenne hogy mi a fenének 3 csatár??? amikor a középályán két ember szaladgál egész mecsen jelenesetben:Xavi és Ini de ide vehetnénk Jaja Tourét is de ő úgyebár Vkp és ő neki elvileg nem a támadásokban kellene segiteni.Szóval én maga az elképzelést ultra sz....rnak tartom mert ez a felállás nagyon hasonlit a Frank féle feláláshoz ami mint tudjuk megbukott.Szerény véleményem az a dologgal kapcsolatban hogy a 4-4-2 nekünk jobban pászolna lásd pl igy:
Váldés
Alvés,Marqúéz,Puyol,Abidal
Hleb,Keita,Xavi,Iniesta
Messi,Henry vagy(Eto)
én szerintem igy jobban müködne ez a gépezett.
Ja szerintem is, ha el akartuk volna adni akkor már rég megtettük volna. Nem mellesleg pedig akkor nem lenne balszélsőnk.kilibarca írta: Ez már tuti pletyka.
Baly8 írta:20-25 közötti összeg és jönne.
Ez már tuti pletyka. Bár én még mindig örülnék egy balszélsőnek.Henry meg nem hinném így távozna.Replay írta:Hoppá-hoppá, a Mundo arról ir, hogy éjfélig még bármi történhet, akár érkezhet is vki, SŐT, arról irnak, hogy Henry-t akár el is passzolhatja a klub Angliába...
Ennek ellenére kevés esélyt látok erre, de azért érdemes lesz figyelni reggel a hireket.
Az, hogy nem igazolunk több játékost, nem pletyka.Ebdon Lake írta:Azt olvastam, de nem itt hanem egy másik sportoldalon, hogy erősen érdeklődünk Diego Capel iránt. És amit itt írtak az még nincs megerősítve ezt csak a sajtó írta, úgyhogy ebből a Capel ügyből talán vmi jó is kifolyhat. Egyébként én is kölcsönadtam volna Jeffrent Egy Mallorca vagy Betis szintű csapatnak.