Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Miért lenne 3 védő? Ez négy védő, akárhogy is nézem: Puyol, Alves, Piqué, Márquez. Ez nálam 4, de lehet, tévedek.El Payaso írta:Mi lesz ez 3 védő?CFirpo3 írta:kezdő: Valdes, Alves, Puyol, Piqué, Marquez, Xavi, Keita, Iniesta, Messi, Eto'o, Henry
Hol van a balhátvédünk?CFirpo3 írta:kezdő: Valdes, Alves, Puyol, Piqué, Marquez, Xavi, Keita, Iniesta, Messi, Eto'o, Henry
Én sem tudom. Lehet, hogy valaki kimegy balhátvédnekEl Payaso írta:Mi lesz ez 3 védő?CFirpo3 írta:kezdő: Valdes, Alves, Puyol, Piqué, Marquez, Xavi, Keita, Iniesta, Messi, Eto'o, Henry
Pinto, Touré, Sylvinho, Pedro, Bojan, Gudi, CáceresMessiFan írta:Nem lesz Syl? a cseresort le tudnád nekem írni?CFirpo3 írta:kezdő: Valdes, Alves, Puyol, Piqué, Marquez, Xavi, Keita, Iniesta, Messi, Eto'o, Henry
Nem lesz Syl? a cseresort le tudnád nekem írni?CFirpo3 írta:kezdő: Valdes, Alves, Puyol, Piqué, Marquez, Xavi, Keita, Iniesta, Messi, Eto'o, Henry
Bojant szerintem is jó ötlet lenne berakni a kezdőbe. Ha már a többiek nem tudnak mit kezdeni a pályán, akkor őt is ki kéne próbálni.MessiFan írta:Én ugyanezt alkalmaznám csak egy Messi samu Krkic trióval
Vagyis folytatódik a szenvedés.norbert55 írta:Sztem ez lesz a kezdő 11:
-------------------------V.V.------------------------
Alves--------Puyol--------------Márquez--------Sylvinho
-------------------------Touré------------------------------
-------------------Xavi---------------Iniesta-----------------
Messi------------------------Eto'o-------------------Henry-------