A sok lelkesedőnek a figyelmébe ajánlanám, hogy a tartalékos csapatunk, amelyik döntetlent ért el a Racing ellen, legalább 1 fokkal jobb játékot produkált Szombaton szvsz.
Nade az eredmény legalább ennyire fontos. CSak megjegyeztem a dolgot. Meg akinek nem inge...
A csatáraink kaptak szép kis hszt a saját topicjukba, a többiek most ide:
Valdes: Dolga nagyon nem volt, kétszer figyeltem fel rá mindösszesen a meccs folyamán, méghozzá az volt a kontrasztok tárgya, hogy a hazaadások kirúgása saját embert talált. Reménykedjünk hogy nem szerencse dolga volt.
Puyol: jól meghúzta 1-2szer a szélen, de azért védekezésben... hát csapatkapitány, meg nagy szive van, elképesztő önfeláldozásokra képes, de mégis ott motoszkál bennem a dolog, hogy lassacskán a védelem leggyengébb láncszeme. Pedig imádom tényleg, és még ez sem jelenti azt hogy nem játszik jól.
Pique: Alves és Hleb után nemtudtam ki jön majd az új igazolások közül, akit megkedvelek. Hát megvan.

Tökéletes munkát végzett, és a higgadt és rendkívül ügyes megoldásai előrefelé néha élményszámba mennek..
Rafa: szuper okos gyönyörű pontos fejes, nagyon kellett. Hátul is abszolút stabil, a felívelései pedig pazarok. Nagyon örülök hogy itt van.
Alves: Meccs embere nálam, egészen kiválót nyújtott. Hajt, cselez, megy előre, bead, passzol, zseniális. Tényleg. Öröm nézni. És ma aztán a legtöbb dolog tényleg be is jött neki.. már csak a gólja hiányzik majd a tétmeccsekről.
Xavi: szuper gól, mutatta, indult ment kapta. Így csinálja Európa legjobbja. És amúgy is megint a szokásos stabil meccs. A statisztikái valszeg neki lehetnek a legjobbak ma is.
Iniesta: Előző meccsekhez képest jót nyújtott, végre kicsit a saját helyén játszott, ott a középpálya bal oldalán, nem pedig valamelyik szélen.. tetszett.
Keita: Nem vagyok elájulva tőle, de aránylag stabil a játéka. Ami nagyon tetszik, hogy a magas labdák középpályán sokszor a mieink, mert ő éri el és pontosan fejeli, okosan. De tartom magam ahhoz hogy Touré jobb, és kezdő(bb).
Na, cserékről már nem írok... ők keveset kaptak ma eléggé. De Pedrito és Yaya is hozta amit kell.
A játékról összességében még mindig elmondható, hogy fénypontja a letámadás, ami fantasztikusan működik, a Pep csapat egyik legnagyobb erőssége szvsz. A lestaktikánk a másik. Remekül működik. Ezenfelül is megvolt a szokásos magabiztos sokatbirtoklós játék a középpályán... A csatársorunk viszont gyengén muzsikált. De most tényleg. MÉgis van három gól. Szvsz a Racing ellen sokkal jobb volt, több nagy helyzetünk volt, és főleg sokkal több volt akcióból, csak hát a szerencse meg ilyenek.
Összességében nemgondolom hogy a játék sokat változott volna az elmúlt két meccshez képest, inkább egy másfajta jég tört meg, és pontosan ennek is kell megtörténnie ahhoz még párszor, hogy meglegyen az önbizalom. Mert akkor bizony kevés keret van a világon amelyik felveszi a versenyt a miénkkel, és kevés edző van (!) szvsz aki jobban felkészíti a maga keretét.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila