2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
chelsea, real madrid, Milan, Liverpool stb.Barcaforever írta:Utólag végiggondolva nem semmi 8 saját nevelésű játékost a csapatban látni.Bátran mondhatom egyedülálló módon Európában ez kiemelkedő szám.Arsenal,Inter
Teljesen egyetértekmatador írta:Ne vonjatok már le messzemenő következtetéseket a mostani formából...tavaly a MU szintén rosszul kezdte az évet, nem is nyertek az első 4 fordulóban, a végeredményt ismerjük...nagyon kérlek maradjatok csendben most még, ha 1-2 hónap múlva is gyengék lesznek, akkor lesz csak jogos, most még baromság szidni a csapatot
nem értem, mi van?lionelmessi19 írta:Nagyon ciki hogy kilátszik a Mes Que.. felirat egy bl meccsen.
Oda is írtam, hogy tétmeccsen. Gampert nem tartom tétmeccsnek.soadroli írta:Puyol a Gamper-en!
Puyol a Gamper-en!fcbarcelonazsombi írta:Utoljára Milito gólja ugrik be de az már nagyon rég volt.
Na jó...barca tomi írta:a tegnapi Sporting elleni BL meccsen!!fcbarcelonazsombi írta:Valaki meg tudná mondani, hogy mikor szereztünk utoljára szögeltből gólt?
a tegnapi Sporting elleni BL meccsen!!fcbarcelonazsombi írta:Valaki meg tudná mondani, hogy mikor szereztünk utoljára szögeltből gólt?
nekem, a felkészülés alatt, a Messi Alves páros jelentette a pontot az in, ha érted, én is szeretem így, csak érdekelne, mit tud ott daniCFirpo3 írta:Szerintem így jó ahogy most van, hogy Alves jobbhátvéd és Messi szélső. A balszélen kéne egy nagy újítás: egy új balhátvéd+egy új balszélső.palesz77 írta:kövezzetek meg, de én alvest egyszer kipróbálnám balszélső támadónaknem vicc, mancini is hátvédként kezdte, és ő már játszott hasonlót a sevillába. tudom, hogy így méginkább kavarni kéne a felálláson, de kíváncsi lennék mihez kezd azon a poszton, mert elég technikás, jól lő, (befelé húz
durr). érdekes lenne. amúgy változtatni kell, mert ez nem állapot, lehet, hogy 2. forduló, de az alap látszik
Egyébként nekem nem tetszik, hogy Messi sokszor középre húzódik. szélről sokkal veszélyesebb.
Szerintem így jó ahogy most van, hogy Alves jobbhátvéd és Messi szélső. A balszélen kéne egy nagy újítás: egy új balhátvéd+egy új balszélső.palesz77 írta:kövezzetek meg, de én alvest egyszer kipróbálnám balszélső támadónaknem vicc, mancini is hátvédként kezdte, és ő már játszott hasonlót a sevillába. tudom, hogy így méginkább kavarni kéne a felálláson, de kíváncsi lennék mihez kezd azon a poszton, mert elég technikás, jól lő, (befelé húz
durr). érdekes lenne. amúgy változtatni kell, mert ez nem állapot, lehet, hogy 2. forduló, de az alap látszik
Pontosan! 5 éve nyomjuk ebbe a felállásba, belefáradt már a csapat, elhiszem h jol ment pár évig, mert volt egy r10-deco-etoo trio akik nagyon sokat letettek a csapat sikeréért...LG írta:A lényeg az, h a 4-3-3-at az ellenfeleink teljesen kiismerték, még a kis csapatok is simán megölik a játékunkat. Meg kell lepni őket, kitalálni vmi ujjat, mert már 5. éve ugyanazt nem lehet eladni.