Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én kipróbáltam a PES 2008-at,tehát nem csak a levegőbe beszélek.bowlinggolyo írta:
Amit láttam képeket az emberkék vhogy jobban ki voltak dolgozva és szntem a PES mindig is jobb volt mint a FIFA ha a játék élményt és a komplett játékot nézzük. De ez csak egy egyéni vélemény
Amit láttam képeket az emberkék vhogy jobban ki voltak dolgozva és szntem a PES mindig is jobb volt mint a FIFA ha a játék élményt és a komplett játékot nézzük. De ez csak egy egyéni véleménysocio66 írta:Hát másabb volt,de jobb azért nem..
Az idei Fifa jónak tűnik,bár kíváncsi leszek mit tud mutatni a PES..
Hát másabb volt,de jobb azért nem..Gyurinho írta:Kiváncsi vagyok a PES-nek a grafikája mekkora konkurencia lesz a Fifá-ra nézve,bár nekem a 08-as Fifának a grafikája is jobban tetszett mint az aktuális PES-é....
Persze, oda is irtam hogy minden igaz amit leírtál.Gyurinho írta:Oké, next-gen feelingnek meg ott van Ronaldinho arca...vagy a +d-s fű mikor a kapus kirúgja a labdát akkor tisztán látszik vagy viszajátszojnál a közönség taps orkánja plussz a telt stadionok látványa mindenképp előre lépés....
Oké, next-gen feelingnek meg ott van Ronaldinho arcaDanka00792 írta:Mind igaz amit leírtál, ebbe viszont belekötnék.Gyurinho írta:-Bár ez csak külsőség de gyűrődnek a mezek de legalábbis gyűrődve vannak a játékosokon és nagyon szép ez isEddig is gyürödve volt a mez a játékosokon, viszont most nagyobb felbontású textúrákat rakott az ea. Ami már ideje volt, jól néz ki igaz. (viszont nem az igazi "next gen" feeling)
Pato 79-es lett ,Maldini 79 asszem vagy 78 nem tudom pontosan de mivel a MIlannal nyomultam ezért az ő játékosaiknak értékét tudom nagyjából...jah Deco maradt 85 és ha már az exbarcás felhozatalról beszélünk akkor Zamrotta 83...Gyurinho írta:Lehet hogy ezen még változtatnak de volt pár érdekes dolog a demóban a játékosértékelésekkel kapcsolatban.......nem tudok mindenkit felsorolni a demóban bennelévő játékosokról de pár példát megejtenék:-nem tudom hohy mire föl kapott de la red 80-as értéket......annnyira még nem jó max tehetséges
-Ronaldiho amellett hogy BT(baloldali támadó) 87-es értéket kapott amellett hogy továbbra is ő az arc![]()
(Kaká eg maradt a [auto_cenzúra] szezonja után 90-es....
Mind igaz amit leírtál, ebbe viszont belekötnék.Gyurinho írta:-Bár ez csak külsőség de gyűrődnek a mezek de legalábbis gyűrődve vannak a játékosokon és nagyon szép ez is
Elvileg igen,de mivel a Demo is hamarabb jött,a teljes gém is hamarabb várható. Leghamarabb szeptember 26-án a jelenlegi állás szerint.kilibarca írta: ha jól tudom a teljes okt. 3.
Rikinho20 írta:én is kipróbáltam a demót... hát nekem nagyon teccet, csak sajnos szaggatott mint az állat...pedig "annyira" nem gáz a gépem... 3000+os AMD proci, 256-os vid. kari, de csak 512 memória... valószínűleg ez lesz a gond. Mi lesz így velem fifa nélkül
![]()
![]()
![]()
Klaviatúrán is lehet cseleket, de ilyeneket nem. És ha nem most látsz életedben először kontrollert, akkor nem olyan bonyolult. És a 09 demója sokkal jobb boxon. Csak pár apróság:MessiFan írta:http://www.youtube.com/watch?v=q83QXzvZXvw
Na. pontosan ezért nem veszek én konzolt![]()
Meg nem tudnám csinálni a dekázást se. Inkább megtanulom a cseleket billentyűn mint hogy ezzen