Szerintem inkább a középpályádat tedd rendbe aztán jöhet a támadás utána jöhet a védelem mivel ijen sorrendben kellenek a bajnokságokhoz. a 7.csoporthoz egy jó kis kp a 6.hoz egy jó kis kp mellé támadás és ötödbe pedig már kell a védelem is. Csak mesúgom kpedzésből és kapus edzésből keresel a legjobban.errant írta:Első szezon utolsó 6 meccs. 3 győzelem, 3 vereség. Kezdő csapatnál mire a legfontosabb edzeni? vagy milyen időközönként cseréljem a típusát?
Szerintem elősször a védekezésre edz.Hogy jól védekezzetek és ha már jól megy akk támadás.De ez csak az én véleményem.Lehet hogy mások teljesen mást mondanak.errant írta:Első szezon utolsó 6 meccs. 3 győzelem, 3 vereség. Kezdő csapatnál mire a legfontosabb edzeni? vagy milyen időközönként cseréljem a típusát?
Nekem ez volt az első szezonom,de nem volt teljes az uccsó négy meccsre kapcsolódtam csak be,azokat meg is nyertem. Volt a csoportomban egy elég jó csapat,simán elvert volna valószínűleg,viszont a másik feljutó ellen lett volna esélyem.majd jövőre.Xzibit25 írta:Ti hányad osztályba vagytok??? Én nagy nehezen bentmaradtam 6.osztályban.Az utolsó meccsen múlott az egész.![]()
![]()
Ti eddig hány szezont játszottatok teljesen végig???
Én VII. ben vagyok és egyet sem játszottam eddig végig. De jövőre a feljutás a cél!Xzibit25 írta:Ti hányad osztályba vagytok??? Én nagy nehezen bentmaradtam 6.osztályban.Az utolsó meccsen múlott az egész.![]()
![]()
Ti eddig hány szezont játszottatok teljesen végig???
Jó dolog gyengébb csapat ellen játszani,mert a csatárok jó sok gólt lőhetnek, és ezáltal gondolom jobb formába is kerülnek. Azonkívül,nyerni mindig jó.errant írta:Ajjaj. Mit indítottam el. Most mindenki engem akar elverniCFirpo3 Köszönöm az üdvözlést.
Oks. Értem...socio66 írta:Azt írtam hogy csak jövő héten.Mármint a következő utánin. Szóval hívjad nyugodtan.CFirpo3 írta:Hoppsz.. látom te is akarsz vele játszani. Akkor hívjad ki te! Én majd keresek valaki mást...
Bocs ha nem volt érthető..
Azt írtam hogy csak jövő héten.Mármint a következő utánin. Szóval hívjad nyugodtan.CFirpo3 írta:Hoppsz.. látom te is akarsz vele játszani. Akkor hívjad ki te! Én majd keresek valaki mást...
Hoppsz.. látom te is akarsz vele játszani. Akkor hívjad ki te! Én majd keresek valaki mást...socio66 írta:hmm,csábító ajánlat..errant írta: A csapatom nem világverő, nagyesélyel bárki elveri, lehet próbálkozni![]()
Jövő hétre még nincs ellenfelem,akkor szívesen játszok veled.
hmm,csábító ajánlat..errant írta: A csapatom nem világverő, nagyesélyel bárki elveri, lehet próbálkozni
Sok szerencsét a játékhoz! Itt a fórumon nyugodtan kérdezhetsz akármit a játékkal kapcsolatban.errant írta:Üdvözletem! Nemrég kezdetem el játszani, így nem mindent tudok még mit, hogy, de a bajnokságnak vége, de a csapatomat játszatni szeretném. Aki szeretné kihívni, nyugodtan kihívhatja. Azonosító: puhányok fc (1643323) A csapatom nem világverő, nagyesélyel bárki elveri, lehet próbálkozni
Nekem jó lesz, ha lejátsszuk később a meccset.kamaj írta:Jelenlegi helyzetben csúszni fog a meccs és nagy valószínűség szerint ezt egy későbbi időpontban fogjátok lejátszani, mivel mindenkinek az az érdeke, hogy a meccs ne automatikus 3-0 legyen (Így történt ez a Révfalu és Liverpool meccsén is). Ma fent lesz Tóni is a fórumon, majd vele beszéljétek meg a részleteket.
Nos ezt csak úgy tudhatod meg, hogy mindenkit kipróbálsz kapus poszton (nekem így sikerült egy fél csillagost találnomCFirpo3 írta: szerk.: amúgy az ifiknél hogy lehet megtudni, hogy ki kapus, mert nekem eddig mindenki, aki kapus volt 0 csillagot kapott.
582789VictorValdes19 írta:CFirpo mi a csapatod azonosítója![]()
![]()
3 heteCFirpo3 írta:Te mikor kezdted a játékot?Victor_Valdes írta:Köszi, köszi. A cél természetesen az lesz, hogy ne essek ki, bár nem vagyok biztos abban, hogy ez sikerülni fog.