Én meg egy luxus HummertEnrique írta:Vááá!Charlie írta:Húúú Enrique de jó lex nekünkTUDOD!Mi is elszerződtünk 2010ig
Lex Toyotám
![]()
C.Tényleg!!
![]()
![]()
Én egy Skyline-t vagy egy Suprát akarok!!!![]()

C.
és?Vito írta:a Toyota a Valenciát szponzorálja...
lehet hogy megvan az új mezszponzor?Charlie írta:Komoly?Mé?Enrique írta:Xavi, Gabri, Giuly, Iniesta, Sylvinho, Damià, Eto'o, Fernando Navarro, Edmílson és GioMindannyian kaptak egy új Toyotát...
![]()
![]()
C.
Csak azért mert a multkor olvastam, h a BL osztályzatai alapján az o átlaga az 1.k kozott van.Charlie írta:Hannoverben nyomja azt hixem!Enke jó kapus,nagy reményekkel jött amikor megvettük,csak nem a padra való!Nálunk meg csak az jutott neki.LG írta:Most Enke a Budesligában nyomjaAllitolag nem is rosszul..
Csak nehogy az legyen, h 1x játszunk a bajnokságban, Jorquera meg ellenunk véd, oszt még a szemunket is kivédi.
C.
ezt monnyuk nem értem, miért pont a levantei csóka ugat? ellenünk mit csináltak, amikor már jó volt nekik az x? jó, h nem ültek le beszélgetni a pályán a szurkolókkal.Charlie írta:Balhé van
C.
Hannoverben nyomja azt hixem!Enke jó kapus,nagy reményekkel jött amikor megvettük,csak nem a padra való!Nálunk meg csak az jutott neki.LG írta:Most Enke a Budesligában nyomjaAllitolag nem is rosszul..
Csak nehogy az legyen, h 1x játszunk a bajnokságban, Jorquera meg ellenunk véd, oszt még a szemunket is kivédi.
Jah, de sokáig sérult volt. Es én nem hinném, h neki minden álma h padozzon. Akkor vagy játszon vagy mennyen. De talán ugy is leesik a Proto gyerek.Enrique írta:Kibírta a padot eddig is, szal szerintem tökéletes lenne oda.Boixos írta:szerintem sem szabadna eladni, viszont akkor dönteniük kell a főnököknek, h kit játszatnak, mert a padra túl jó, cserélgetni a kapusokat meg nem szerencsés.
Kibírta a padot eddig is, szal szerintem tökéletes lenne oda.Boixos írta:szerintem sem szabadna eladni, viszont akkor dönteniük kell a főnököknek, h kit játszatnak, mert a padra túl jó, cserélgetni a kapusokat meg nem szerencsés.