Igy van

A Real jatéka nem volt jó, de nagyon eredményesek voltak, nagyon-nagyon simán nyerték a bajnokságot, mert egy nagyon kiegyensúlyozottak voltak. Nem volt ellenfelük, ez igaz, de pl. ha a Barca jó formában lett volna, akkor sem biztos, h PONTOKBAN megelőzte volna a Madridot. Egy ligát nem biztos, h a jobb csapat nyer, lehet, h a kicsit gyengébb, de kiegyensúlyozotabb. Bár tavaly a Madrid egyértelműen jobb is volt, ezt bizonyitja, h oda-vissza nyerték a klasszikust.
Idén viszont sztem nem tud majd olyan eredményes lenni a RM, mint tavaly. Sztem nyáron gyengültek, mert elment Robinho, és nem pótolta senki, Van der Vaart vagy De la Red nem ügyetlen gyerekek, sőt, de egy zsenit nem tudnak pótolni. A másik Raul

Sokszor olyan, mintha 10 emberrel játszana a madrid, olyan gyenge, és nem hiszem, h fel fog támadni már. A padon ott van Saviola, ő talán többet mutatna, de belőle sem nézek ki sokat. Ruud se fiatal, de a gólérzékenysége még mindig zseniális, ő sztem még 2 évig jó lehet, de Raul helyett kéne vki nekik. Robinho helyén meg játszhat Robben, akit nagyon jó játékosnak tartok, de általában sérült volt, és nem valószinű, h idén másképp lesz, bár nem kivánom neki.
Na szóval, én ugy érzem, h idén kicsit gyengébb a RM, mint tavaly, a riválisok meg erősebbek, de még igy is simán bajnokok lehetnek. Kivéve, ha a Barca valóban összeszedi magát, mert akkor elkaphatjuk őket, de ez egyátalán nem könnyű feladat.