A parabolica az egy kanyar. Nem azon vitáztak, hanem azon, amelyik ív van az első sikán után. Abban én sem vok biztos, hogy kanyar. Bár sztem igen.ozsimiki írta: a parabolica kanyar é vagy sem
G.
A parabolica az egy kanyar. Nem azon vitáztak, hanem azon, amelyik ív van az első sikán után. Abban én sem vok biztos, hogy kanyar. Bár sztem igen.ozsimiki írta: a parabolica kanyar é vagy sem
Ők akkor azért nem tudták, mert futam előtt volt egy szabály tisztázás, miszerint ha valaki jogtalanul szerez előnyt, annak, miután visszaengedte maga elé az érintetett , várnia kell egy kanyart, és utána kezdhet ismét előzésbe. Na már most azon ment a megnem értés, hogy a parabolica kanyar é vagy semmiihii írta:Sőt,ugye az azt következő futamon a palikék sem tudták biztosra,h hasonló helyzetekben (márpedig ott az esőben volt pár ilyen) mikor lehet visszaelőzni.Pedig ők sztem pontosabban ismerik a szabályzatot,mint jelen esetben mi.
Várható volt,h marad a döntés...Egy pillanatig sem kergettem magam hiú ábrándba,h visszavonják.Jobb is ez így most már,kár bolygatni tovább."Régen" is volt már,meg még van bőven a szezonból,előre kéne tekintgetni...Varga Tamás írta:Elutasították a McLaren óvását.
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=200896
Győzött az igazság.
Szingapúr, éjszakai verseny, de magyar idő szerint a megszokottban lesz.szajko írta:A következő versenyt hol is rendezik? elfelejtettem...ehhh...előre is köszi!![]()
Te vagy ennyire fiatal vagy,vagy ennyire hule...manuel írta:
Világbajnok chhh????még van 4 vagy 5 verseny és te szerinted ő már az.Gratula.
Ezt nem linkről szedem hanem ha szoktad nézni a Forma1-et és nem csak a futamot akkor az olasz nagydíj előtt láthattad és hallhattad h mit mondtak a stúdióbanmanuel írta:Adjál már egy linkett légyszi erről a szabálykönyvről ha tudsz.Mert lehett hogy amiről most te beszélsz az a hamilton szabálykönyve.
Adjál már egy linkett légyszi erről a szabálykönyvről ha tudsz.bowlinggolyo írta:A szabálykönyvben pontosan nem az áll
A szabálykönyvben pontosan nem az áll hogy ha megelőzi levágással akkor vissza kell engednie.Hanem az h ha levágással megelőzi akkor ebből nem szerezhet előnyt,de ezt embere válogatja h ki h látja. Nekem az a véleményem h ez még a szabálykönyv szerint nem volt szabálytalan. De ebben már van egy kis elfogultság.manuel írta:Igen tényleg megtette,csak közben már előtte kétszer igy előztte meg Raikönnent és ezért kapta a büntetésétt a te talpig becsületes Hamiltonod.Világbajnok chhh????még van 4 vagy 5 verseny és te szerinted ő már az.Gratula.
Igen tényleg megtette,csak közben már előtte kétszer igy előztte meg Raikönnent és ezért kapta a büntetésétt a te talpig becsületes Hamiltonod.socio66 írta:manuel..
A szabályzatban az áll:
ha szabálytalan előnyszerzés után előz valaki,vissza kell adni a pozícióját.
Megtette ezt Hamilton? igen.
ennyi,ezen nem vitatkozok a későbbiekben,úgysem fogsz meggyőzni..
Viszlát!
Azt nem mondta senki de a Ferrari nem tud ki állni egy csapatként egy embere mögé ezért nem lesznek idén világbajnokok(ahogy tavaly a McLaren). Szerintem is rossz döntést hoztak a belga nagydíj után de ez már a múlt most már nem rajtuk fog múlni hanem a versenyzőkön. Hamiltot meghallgatták és innentől kezdve rajta nem múlik semmi most már arra kell odafigyelnie, hogy Massát távolt tartsa magától és övé lesz a bajnoki cím.manuel írta:És mi az hogy ő lesz a világbajnok????úgye most azt nem gondolod hogy addig Massa majd feküdni fog???
Ja,miért te szerinted az a tiszteséges dolog hogyha valakitt úgypróbálunk megelőzzni hogy levágjuk vagy leröviditjük az ivett ha??????socio66 írta:Már aki szerint ez az igazság.Varga Tamás írta:
Győzött az igazság.![]()
Mindegy,így is Hamilton lesz a világbajnok.
Már aki szerint ez az igazság.Varga Tamás írta:
Győzött az igazság.
Legalább nézz utána ha vmit leírsz...Schumi egy év elteltével már a vb címért vívott óriási csatát Villeneuve-vel, majd 98-ban, és 99-ben pedig Hakkinennel. Nem nyert ugyan vb-t, de hogy bele sem szólt...aronba írta: Abból hogy ki lesz nagy pilóta inkább a gép, a mérnökök döntenek, úgy is fogalmaznék, hogy a siker titka 67 százalék járgány s egyharmad tehetség. Pl Schumi 1996-99 között akármennyire is erőlködött a gyengus Ferrarival nem tudott beleszólni a világbajnoki versenybe
Tipikus nem bírom Schumit, ezért jól megmondok vmit hszaronba írta: nan igen de olyan autóval Schumacher sem tudott volna semmit sem tenni. Abból hogy ki lesz nagy pilóta inkább a gép, a mérnökök döntenek, úgy is fogalmaznék, hogy a siker titka 67 százalék járgány s egyharmad tehetség. Pl Schumi 1996-99 között akármennyire is erőlködött a gyengus Ferrarival nem tudott beleszólni a világbajnoki versenybe