2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
már,mától?szergoka írta:Mai naptól kapható a Fifa 09 ps3-on és xbox 360-on és gondolom akkor pc-n is.!!!! Én már előrendeltem, és úgy néz ki, h holnap készhez is kapom. Persze ha pesti lennék már ma meglenne. Már várom nagyon!
szergoka írta:Mai naptól kapható a Fifa 09 ps3-on és xbox 360-on és gondolom akkor pc-n is.!!!! Én már előrendeltem, és úgy néz ki, h holnap készhez is kapom. Persze ha pesti lennék már ma meglenne. Már várom nagyon!
Azokat a készítők rakták fel h minél jobban felcsigázzanak minket és megvegyük eredetibenMessiFan írta:Érdekes. Akkor mi az a sok fifa meg pes videó a jútyubon? Valami kiegészítős 08?
Érdekes. Akkor mi az a sok fifa meg pes videó a jútyubon? Valami kiegészítős 08?Fernando írta:3.-án jön ki mindenhol utánanéztem
Nem adták még kiMessiFan írta:Tényleg? És hol? Én is letölteném akkorFernando írta:Tényleg kiadták már máshol a FIFA 09-et? Akkor letöltöm angolul
Tényleg? És hol? Én is letölteném akkorFernando írta:Tényleg kiadták már máshol a FIFA 09-et? Akkor letöltöm angolul
Tényleg kiadták már máshol a FIFA 09-et? Akkor letöltöm angolulMessiFan írta:Én így így vagyok. Már angliában meg mindenhol kiadták még a Pest is de itt?? áá nem. majd csak október harmadikán!Fernando írta:Már nembírok magammal még csak 29.-e van de már annyira várom az új FIFA-t
Én így így vagyok. Már angliában meg mindenhol kiadták még a Pest is de itt?? áá nem. majd csak október harmadikán!Fernando írta:Már nembírok magammal még csak 29.-e van de már annyira várom az új FIFA-t
Jah,de az is mindjárt itt van,addig meg elleszek az új S.T.A.L.K.E.R.-el.Tofi írta:
háát úgy látszik mégis marad az október 3![]()
háát úgy látszik mégis marad az október 3socio66 írta:Elvileg igen,de mivel a Demo is hamarabb jött,a teljes gém is hamarabb várható. Leghamarabb szeptember 26-án a jelenlegi állás szerint.kilibarca írta: ha jól tudom a teljes okt. 3.
Kösz remek, és mükszik is csak már a Fifa 2005-be untam bele másfél napig szúrtam vele csak aztán visszaáltam a FIFA08-ra és már lassacskán a FIFA09-re!socio66 írta:http://www.fifahungary.com/letoltes.php?letoltid=211szajko írta:Valaki a Fifa2005-höz tud vmi magyarosítást,ha igen plz linkelje be nekem!előre is köszönöm!![]()
Csak úgy kedvem támadt felidézni a régi emlékeket vele ez volt az első játékom ezen a gépemen és úgyhalottam van hozzá magyarosítás és jól jönne mellé ha van!
Ezt találtam,nrm tudom milyen,próbáld ki!
http://www.fifahungary.com/letoltes.php?letoltid=211szajko írta:Valaki a Fifa2005-höz tud vmi magyarosítást,ha igen plz linkelje be nekem!előre is köszönöm!![]()
Csak úgy kedvem támadt felidézni a régi emlékeket vele ez volt az első játékom ezen a gépemen és úgyhalottam van hozzá magyarosítás és jól jönne mellé ha van!
Rikinho20 írta:aha, köszi...Marcelinho írta:Rikinho20 írta:én is kipróbáltam a demót... hát nekem nagyon teccet, csak sajnos szaggatott mint az állat...pedig "annyira" nem gáz a gépem... 3000+os AMD proci, 256-os vid. kari, de csak 512 memória... valószínűleg ez lesz a gond. Mi lesz így velem fifa nélkül
![]()
![]()
![]()
Vegyél RAMot abszolut nem drága! Én innen raktam össze a gépem: www.unitelshop.hu Egy 1GB ram 4000 pénz vegyél kettőt és dualba megy mint állat. Nekem viszi gond nélkül.és ha nincs most pénzem kettőre és csak egyet veszek, az úgy milyen lesz??? még úgy is szaggat majd????? köszi előre is
szvsz ez közel sincs olyan jó mint a Fifában lévő,de mosom szvsz..
Tévedszsocio66 írta:a menedzser mód nem egyenlő azzal hogy elindulok egy bajnokságban egy csapattal.szergoka írta:socio66!
A pes-nek van menedzser módja!
aha, köszi...Marcelinho írta:Rikinho20 írta:én is kipróbáltam a demót... hát nekem nagyon teccet, csak sajnos szaggatott mint az állat...pedig "annyira" nem gáz a gépem... 3000+os AMD proci, 256-os vid. kari, de csak 512 memória... valószínűleg ez lesz a gond. Mi lesz így velem fifa nélkül
![]()
![]()
![]()
Vegyél RAMot abszolut nem drága! Én innen raktam össze a gépem: www.unitelshop.hu Egy 1GB ram 4000 pénz vegyél kettőt és dualba megy mint állat. Nekem viszi gond nélkül.
a menedzser mód nem egyenlő azzal hogy elindulok egy bajnokságban egy csapattal.szergoka írta:socio66!
A pes-nek van menedzser módja!