2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Értem a célzást,viszont alaptalan! Én senkibe nem kötöttem bele még a helyesírása miatt, mert azt tényleg csak utolsó késdöfésnek szánnám egy vita során:) Ettől még nem tetszik ,ha valaki helytelenül ír és ezért írtam gojona, ezzel a véleményével nem értek egyet. Nem kell belekötni,de direkt ne írjunk helytelenül,legalább próbáljuk meg. És tudjátok,ha nem tetszikk ez a nelv meg ez az ország Feri apánk megmondta: el lehet menni:D Bocs ezt az utóbbit "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" volt,senkinek nem szántam cálzottan.harcilepke írta:Jep, jó volt tegnap, sztem időt kell adni neki míg teljesen átveszi a Barca stílust. Ráadásul sztem még azért összhangba kell kerülnie a csapat egészével, azért ez egy folyamat, vagyis szerintem az. Ez majd idővel meg is fog történni, és akkor majd meglátjuk hogy fog muzsikálni a csapatban. Sztem nagyon jó igazolás volt, és pont ő kellett nekünk erre a posztra.
ami pedig a hejesirást ileti igenis belefogok kötni mindenkibe aki nem használlya rendesen agyönyörü magyar nyelvet hejesen, mer ezzel tudatosítom magamnak mekkora mályer vagyok, még akkor is ha ez egy forum.
bizonyám hejtelenül írok, huje luzerek vagytok... még akkor is mondjuk nincs magyar bilentyűzetetek, vagy siettek, vagy lusták vagytok bekkszpészelni, vagy netalán diszlexiások vagytok. Ez mind ocska kifogás. Futtasatok hejesíráséllenőrzőt, vagy emilezzetek a VágóIstvánnal tökmindegy.
Külömben minden vesszőhibátokat az orrotok alá fogom dörgölni, mert így jobban érzem magam.
Aki hibát talál az írásomba az meg jöjjön hozzám, és meghívom egy tekilára, vagy tejára, vagy csokira csak jöjjön le cecére.
Van pincénk is, még a szüretre is meghívom.
Sok mindenben igazad van,de végülis én úgy gondolom, hogy ha már van egy ilyen gyönyörű nyelvünk, akkor legalább próbáljuk meg megtisztelni azzal, hogy helyesen írunk. Én nem szeretem az összefüggéstelenül és helytelenül írókat. Majmozni tényleg nem kéne.gojo írta:flame on:
na és ha kifelejtettem? ez mit bizonyít? pont azt, hogy nem kell másokra rászólni emiatt! ez pont alátámasztja amit írtam...![]()
tudom, nehéz ezt felfogni, de attól még így van. jó lenne ha a write only módból kijönnél...sokat segítene. pláne nem majmoztam le senkit. ezt végképp nem teszem, úgy, hogy nem is ismerem. nyilván én is tudok hasonló kikacsintásokat írni, mint te. elég idős vagyok ahhoz, hogy legyen néhány ilyen frázisom. lehet vele villogni, de azon kívül, hogy az látszik belelő, hogy magad milyen korlátolt vagy más nagyon nem. attól ugyanis én nem leszek majom, hogy te annak titulálsz. lehet, hogy az vagyok, de hogy emiatt nem leszek az, ebben biztos vagyok. persze a végső érv mindig ez szokott lenni egy fórumon. gyerekeknél még csak megérti az ember, hogy élvezik kimondani a csúnya szavakat, de felnőtt embertől kultúráltabb hozzáállást vár az ember. aztán persze csalódik...szinte mindig.
flame off
csak, hogy a topichoz is szóljunk valamit:
ma sem játszott valami nagyon jól alves. amit nagyon jól csináltak a felkészülési meccseken, azt nem nagyon tudták eddig áthozni a bajnokikra. remélem azért majd változik a dolog. sokkal jobban ment a messi-alves kapcsolat a felkészülsiken, mint ahogy most megy. ráadásul a beadások sem az igaziak. mondjuk az igaz, hogy a barcánál nem nagyon van senki aki érkezik és befejel egy beadást. ilyen csatárt nem nagyon tartunk.
Igen,jól látod a helyzetet,Dani valami egészen fantasztikusan kapcsolódik be a támadásokba,persze emiatt sokszor fent ragad. Ezt viszont valahogy orvosolni kell,az egyik kp-nak vissza kell ilyenkor zárni vagy nem tudom. Mert ugye egy komoly csapat ilyenkor könnyen lekontrázhat minket.Amit most nyújt az jó lehet az idénybeli meccseink 90%-ára. A többin viszont mást kell kitalálni.orska írta:Igen, elég sokszor átjátszották védekezés közben, ez azért meglepő. Viszont ténlyeg ritka jól támogatja a támadásokat, néha olyan mintha egy plusz középpályásunk lenne. Ha védelemben javul egy kicsit akkor remek lehet.
Hát majd lehet 1x-2x megkapja majd,de az elsőszámú szabadrúgás lövőnk most Xavi utánna meg jobb oldalról általába Messi szokta elvállalni,de lényegtelen,hogy kirúgja a szabikat csak legyen belőle GÓÓÓÓÓL!CFirpo3 írta:Azt eddig is lehetett tudni, hogy védekezésben nem olyan jó.
Én mindenképpen várok tőle egy-két gólt.
Szabadrúgás is jól rúg(elvileg), remélem egyszer megpróbálja egy jó szögből, közelről és nem csak távolról.
ha vesz a klub egy baltámadót, akkor henry vagy eto'o a padra szorul. kit ültetnétek le? (persze, nem eto'o-t!!!) melyikük viselné el???Gyurinho írta:Mert baloldalra jó Iniesta vagy Hleb előrehúzódó középpályásra meg nem volt szükség a baloldalra mert ott van most HEnry az meg nem várhatja el senki hogy őt kiszorítsákbarca0417 írta:engem inkább az huzott fel, hogy ugye alves nyilatkozatában az van, hogy Pep azt kérte tőlük hogy a szélen támadjanak. Ehhez képest amit láttam a meccsből, az alapján, az egy támadónk, aki tudna a szélen játszani, Messi, ő is a pálya közepén volt általában. Érdekes....meg a másik, ha Guardiola a szélen való támadásra is akar hangsúlyt fektetni, akkor mi a francért nem igazoltunk egy balszélső támadót, aki tényleg arra posztra való.![]()
Mert baloldalra jó Iniesta vagy Hleb előrehúzódó középpályásra meg nem volt szükség a baloldalra mert ott van most HEnry az meg nem várhatja el senki hogy őt kiszorítsákbarca0417 írta:engem inkább az huzott fel, hogy ugye alves nyilatkozatában az van, hogy Pep azt kérte tőlük hogy a szélen támadjanak. Ehhez képest amit láttam a meccsből, az alapján, az egy támadónk, aki tudna a szélen játszani, Messi, ő is a pálya közepén volt általában. Érdekes....meg a másik, ha Guardiola a szélen való támadásra is akar hangsúlyt fektetni, akkor mi a francért nem igazoltunk egy balszélső támadót, aki tényleg arra posztra való.