Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mikós Bodrogi a 29 percben megtorolta a bírói intést és egy gólt szerzett!bowlinggolyo írta:Egy érdekes meccs komment:Az állás 0 - 2. Miklós Bodrogi (BFC) a bíró utasítása ellenére sem tűrte be a mezét a nadrágjába, így sárga lapos figyelmeztetésben részesült a 25. percben.
Mi a csapat neved?risubarcafan írta:licitálhattok az enyémeimre is ^^ xDD
LoooL nálam bezzeg nincs ilyen xDDDbowlinggolyo írta:Egy érdekes meccs komment:Az állás 0 - 2. Miklós Bodrogi (BFC) a bíró utasítása ellenére sem tűrte be a mezét a nadrágjába, így sárga lapos figyelmeztetésben részesült a 25. percben.
Nem tudom h hol mondod az alltidon de végig nézte nem is egyszer de nem találtam meg a kupát. A bajnokság meg nem érdekel mert úgy is szombaton dől el h kivel játszok először.baguvixXx írta:A kupát is és a bajnokságot is megtalálod alltidon csak be kell jelentkezni.
Jobb felsős sarokban a keresés alatt. A jelszó a biztonsági kódod és bejelentkezés után már biztos vagyok benne hogy mindent megtalálsz.
lehet hogy hule vok,de még mindig nem találom..baguvixXx írta:A kupát is és a bajnokságot is megtalálod alltidon csak be kell jelentkezni.
Jobb felsős sarokban a keresés alatt. A jelszó a biztonsági kódod és bejelentkezés után már biztos vagyok benne hogy mindent megtalálsz.
hattrick ala kockaerrant írta:Üdv ha valaki szeretne barátságos mérkőzést játszani, és nincs kihívója. én kihívnám.
Xzibit25 akkor a jövőhetet lefoglalnám a csapatoddal. Mi a csapatod neve?
De az alltidon belül hol? nem találom..baguvixXx írta:
A Kupát meg már a kupasorozat vége után kisorsolják alltidon lehet megnézni ha nem tudjátok ki várni amíg kiírja mérkőzéseknél.
.
Bocsi de szerintem ez a játékos 200eFT-t sem érXzibit25 írta:...
Ha rám hallgatsz akkor formát ne edzess úgyis teljesen random változik nincsen sok értelme. Főskillre érdemes edzetni kezdésnek vagy kp vagy kapus ajánlott. A hogyant meg már többen is leírták előttem.socio66 írta: a nagycsapatnál csak formát,az ifinél pedik támadásépítés,és kp.
Szerintem nagyon jó csak sok minden kell hozzá. Én is ezt játszom és kpt edzek. Fontos h mit edzel és az alapján válaszd meg a felállásodsocio66 írta:Játszott már valaki 3-5-2-es felállásban?
ezt a taktikát szeretném a bajnokságig gyakoroltatni,aztán pedig játszatni. Érdekelne mi a véleményetek róla.
a nagycsapatnál csak formát,az ifinél pedik támadásépítés,és kp.bowlinggolyo írta:Am te mit edzetsz?socio66 írta:oké,kipróbálom azt.
Én eddig össz. egy meccset játszottam úgy, de akkor nyertem.socio66 írta:Játszott már valaki 3-5-2-es felállásban?
ezt a taktikát szeretném a bajnokságig gyakoroltatni,aztán pedig játszatni. Érdekelne mi a véleményetek róla.