http://www.youtube.com/watch?v=In8tiMYRVAo
Szerintem baromi jól meg van csinálva.

http://www.youtube.com/watch?v=EtNEDakOYcwLos Banditos írta:A gyerek hazaérkezik fáradtan és éhesen az iskolából.
- Anyu, mit eszünk?
- Ma drága kisfiam semmit
- Erre a gyerek a kalitkában szundikáló papagájra néz.
- És ha megennénk a papagájt rizzsel?
- Nincsen rizs
- És ha megsütnéd?
- Nincsen gáz
- És ha a mikróban?
- Nincsen áram
- És ha kirántanád?
- Olajunk sincsen
Erre a papagáj örömittasan felkiált: Éljen Gyurcsány! Éljen Gyurcsány!
.mp3-ba jobb, de sehol sem találom.
De, elnyomtam egyet, az o és az i egymás mellett vannak.ozsimiki írta:Nem mikornyickiVarga Tamás írta:Hogy hívják a lengyel kocsmárost?
Mokornyicki.én így hallottam, nem igen vagyok tájékozott lengyel nyelvben, de másiknak van vicc tartalmilag értelme?
Ez a humor topic. Nemtudom mi a probléma. Humoros is volt és még csak nem is kitaláció...elprat írta:
Számít?
Miből gondolod?
Amúgy mondom az alternatívákat:
1.vagy részeg
2.vagy provokáció
3.vagy tényleg kettős személyiségzavar
No comment...
Nem mikornyickiVarga Tamás írta:Hogy hívják a lengyel kocsmárost?
Mokornyicki.
EzjóóVarga Tamás írta:Hogy hívják a lengyel kocsmárost?
Mokornyicki.
Ezt most vegyem célzásnak? vagy mi?elprat írta:Akkor... ha már a humor topicban járunk, ajánlom az aláírásomat![]()
Sztem ez is vicces
A vicc az hogy tényleg igy beszélnekRivaldinho írta:Lehet 'putritán' vagyok, de nekem kur.vára tetszett![]()
Számít?manuel írta:
Offoljátok már le!!!Offoljátok már le!!!!Úristen.![]()
5495 hozzászólás mi?????Hát ezt nemvártta volna tőled az ember Tamás, pont tőled aki az egyik legértelmessebbnek számitt ezen az oldalon.
Offoljátok már le!!!Offoljátok már le!!!!Úristen.Varga Tamás írta:legyalulni egy pinahajszálnyit, hogy beférjen, aztán kib....ul ki kell ékelni, hogy ne lötyögjön, mint a lankadt [auto_cenzúra] a p...ában, a zsanércsavarokat meg úgy meg kell tekerni, azzal jól a seggére ver ennek a mocskos szájú kölöknek.
- Hozd csak ide fiam azt a telefonzsinórt!
- Lóf...t, az a [auto_cenzúra] matávosok dóga!
you are all diks, ott van a kominál