Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ahogy Pep ránézett,abban minden benne volt,alapos fejmosás néz ki Samunak sztem.Nekem spec nem tetszett ez a reakció a Mestertől.Ebből is látszott,h Eto'o szívből játszik,él-hal a BARCA-ért,erre meg ridegen,szemrehányással teli pillantással díjazta a lelkesedését.Oké,h nem löködjük az edzőt,de nálam ennyi belefért volna.Nem ilyen tessék-lássék ölelésféle...Na de ez cs szvsztommyboy írta:Eto'o hatalmas figura. Tudása mellett a lelkesedéséért szeretem. Guardiola ilyen fat@kű? Nagyon nem volt szimpi, ahogy leregálta a Samu örömét. Ti hogy látjátok?
na ja igen......., ez Samu........, viselkedése és modora... DE! emberek! ez szívből jött és nem színészkedett, egyszerűen csak örült.... Ő ilyen!Varga Tamás írta:Hát, meglepődött egy kicsit Pep. Én is meglepődtem volna, de tényleg nem úgy reagált, ahogy kellett volna. Aztán egy pillanat múlva ráébredt Samu örömködésére, és átölelték egymást. Tényleg nagy jelenet volt, a meccs jelenete. Remélem, az összefoglalóban benne lesz majd, amit Dani Barátunk belinkel majd!tommyboy írta:Eto'o hatalmas figura. Tudása mellett a lelkesedéséért szeretem. Guardiola ilyen fat@kű? Nagyon nem volt szimpi, ahogy leregálta a Samu örömét. Ti hogy látjátok?
Hát, meglepődött egy kicsit Pep. Én is meglepődtem volna, de tényleg nem úgy reagált, ahogy kellett volna. Aztán egy pillanat múlva ráébredt Samu örömködésére, és átölelték egymást. Tényleg nagy jelenet volt, a meccs jelenete. Remélem, az összefoglalóban benne lesz majd, amit Dani Barátunk belinkel majd!tommyboy írta:Eto'o hatalmas figura. Tudása mellett a lelkesedéséért szeretem. Guardiola ilyen fat@kű? Nagyon nem volt szimpi, ahogy leregálta a Samu örömét. Ti hogy látjátok?
Úgy, hogy nem megyek oda és lökdösöm az edzőm, ha gólt lövünk. Tisztelet... Ölelgesse meg lökdösse a csapattársait az edzőnek maximum a kezét nyújtsa. SZTEMtommyboy írta:Eto'o hatalmas figura. Tudása mellett a lelkesedéséért szeretem. Guardiola ilyen fat@kű? Nagyon nem volt szimpi, ahogy leregálta a Samu örömét. Ti hogy látjátok?
Én még ezt nem tapasztaltam, pedig idestova 3 éve aktív vagyok itt.Drigo írta:Nem kell egyből puffogni, lehet normálisan is kérdezni szerintem, meccsek idejére néha le szoktuk zárni, mivel én most értem haza csak az élő közvetítések topicot zártam le azt már nem néztem.
Sport Klub.Sanama írta:sziasztok.
valamelyik adó adja a meccset?
Igen Xavi a 2.számú,a 3. számú csapatkapitány pedig Iniesta.Varga Tamás írta:Így van. Egyet értek az előttem szólóval. Egy dolog érdekesen hat, egy dolog pedig örömmel tölt el.ozsimiki írta:Nagyobb arányú győzelmet várok, 3-0 körül, de az számít, hogy maradjon meg a lendület és a szép akciók egyvelege. Győzelem kötelező, szép játékkal elért győzelem elvárható,és örvendetes lenne.
FORCAAA BARCAAA![]()
Az érdekes: Keita és Yaya egyszerre való szerepeltetése. Meglássuk', remélem, jól sül el.
Az örömteli: Cáceres kezdőben szerepeltetése. Én nagyon bízom benne, nagyon szimpatikus srác. Eleinte kérkedve fogadtam az érkezését, de mára kifejezetten örülök a leigazolásának.
Puyol nem játszik, akkor Xavi lesz a kapitány, igaz?
FORCA BARCA!
CATALUNYA, TRIOMFANT!
Így van. Egyet értek az előttem szólóval. Egy dolog érdekesen hat, egy dolog pedig örömmel tölt el.ozsimiki írta:Nagyobb arányú győzelmet várok, 3-0 körül, de az számít, hogy maradjon meg a lendület és a szép akciók egyvelege. Győzelem kötelező, szép játékkal elért győzelem elvárható,és örvendetes lenne.
FORCAAA BARCAAA![]()
Gólra esetleg talán lehet,hogy jók,de többre nem győzelmet még nem szereztek és nehogy már a Nou Camp-ből vigyenek el akár 1 pontot is mert felkötöm magam!Gyurinho írta:Tudom hogy az tavaly volt de nem tavaly kaptunk ki 0-2-es vezetésből idegenben 3-2-re????.....csak mert a Betis támadói maradtak és ez a folyamatosan formálódó,megújuló védelem kérédes-e hogy mennyire tartja őket távol a kaputólozsimiki írta:Nagyobb arányú győzelmet várok, 3-0 körül, de az számít, hogy maradjon meg a lendület és a szép akciók egyvelege. Győzelem kötelező, szép játékkal elért győzelem elvárható,és örvendetes lenne.
FORCAAA BARCAAA![]()
![]()
.........szerintem nyerünk de a Betis rúg gólt valahogy még nem 100% szerintem ez a védelem(össze kell szokni,sokat kell még játszani)......de egy gólra biztos hogy jó a Betis,SZERINTEM.
Tudom hogy az tavaly volt de nem tavaly kaptunk ki 0-2-es vezetésből idegenben 3-2-re????.....csak mert a Betis támadói maradtak és ez a folyamatosan formálódó,megújuló védelem kérédes-e hogy mennyire tartja őket távol a kaputólozsimiki írta:Nagyobb arányú győzelmet várok, 3-0 körül, de az számít, hogy maradjon meg a lendület és a szép akciók egyvelege. Győzelem kötelező, szép játékkal elért győzelem elvárható,és örvendetes lenne.
FORCAAA BARCAAA![]()