Egy rövidke értékelés tőlem pár játékosról:-szerintem Cáceres mozgása,magabiztossága nagyon rendben van a mai játéka egy újabb pozitívum amellett hogy leigazoltuk és amit már Varga Tamás is említette hogy nem ijed meg a csínybe kapott labdáktól ahhoz is csatlakozni tudok
-Dani Alves védő munkája még messze nem az igazi de a hozzáállással,akarással mmeg vagyok elégedve és a támadójátékával is
-Abidal és Márquez szerintem jól játszik,Márquez biztos pont eddig a védelemben Abidal pedig már-már Lyon-os formáját idézve rendre felzárkózik a támadásokhoz még hozzá kiválóan passzol,vesz részt a támadó játékban
-Xavi nagyon pontos jó labdákat ad és igaz hogy gólt nem rúgott(még

,igaz ezt nem is kell elvárni tőle csak a formáját látva én várom el tőle

),de nagyon jól hasznosan focizik
-Iniesta átmentette a Gijón-i formáját amit nem kell igazán ecsetelni hogy milyen jó....szerintem ez az idény lehet az eddigi legjobbja Andrésnek
-Keita és Touré is jó eddig bár a lövések terén még javulhatnának és akkor minden rendben
-Messi über hasznos ,csapat játékos,klasszikus 10-es és szerintem ma még beköszönhet egy góllal
Eto számomra meccs ember ,nagyon jól mozog óriási gólt lőtt plussz még egy kis pict is összehozott.....ez az ....bizony-bizony ez már a gólkkirály Eto...