2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
DVD-röl nemtudok, ha valaki talál az ide is beírhatná, mert engem is érdekelne. (legalábbis a címe)bgobalint írta:...
A tavalyi évben és előtte is természetesen Enrique csinálta ezeket az összefoglalókat, számadatok segítéségével és az értékelést, de idén az egyetemi elfoglaltságai miatt nem nagyon jut rá ideje.Fernando írta:Azt szeretném kérdezni, hogy miért nincs már az mint amit tavaly oly remekül megszoktunk, a meccsek számokban? Labdabirtoklás, felállás, értékelések. Biztosan tudjátok miről beszélek
Meg talán 2 meccs között van annyi ideje az állampolgárnak,h utánanéz a "rengeteg" lehetőség között,vajon melyik adó sugározza...Slither írta:Most utoljára: nem lesz kiírva hogy melyik TV csatornán van a következő meccsünk, mert az reklámnak számít.
Tényleg...én is csak most vettem észre, hogy te is írtad.Chris0527 írta:Most vettem csak észre hogy a cikkek alatt ott vannak a szerzői jogok. Ez mióta van ott? Eddig nem nagyon láttam de azért így reméljük hogy többet halljuk vissza az eurobarca nevét is nem csak a cikkeit.
Lehet.Nem olyan nagy probléma amúgy,csak gondolta leírom,hátha másnak sem jó.lionelmessi19 írta: Nálad van a probléma valahol...
De fogalmam sincs mi lehet..
Nálad van a probléma valahol...socio66 írta:Ha a napi képre rákattintok,befagy a net..
Még nincs tartalma.norbert55 írta:A játékoskeretnél Guardiola hivatkozása rossz vagy még nincs tartalma?