2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
De ugye volt egy orosz verzió a neten először,amit nem nagyon volt kedvem leszedni..Aprieto írta:A Clear Sky?
Már 1 hete...
Legó Batman van olyan is?Perrero írta:lego Batman milyen
köszi a krízishez a megoldást
azzem a szuperugrással kell valahova felugrani.Leo19 írta:
Segítsen valaki a bányában odaértem valami vizes cucchoz felettem öldöklik az idegeneket és elfogyott az út se felmenni és természetesen továbbmenni nem tudok.Pls help me.![]()
Am jó game
Használd az éjjellátot (I) és nézd a plafont van mégegy lyuk ahol kiugorhatszPerrero írta:valami jeges placcon voltam anno, a tengeralattjáróra kellett bemennem, ha jol emlékszem akkor még nem jöttem ki onnan
Ez melyik pálya?Perrero írta:én meg ott akadtam el a crysisben, hogy megyek egy folyosón, majd az leszakad, lenn meg van vagy 6 csávó, és sehol nem tudok kimenni.. mintha vmi ebédlő lenne vagy ilyesmi a tv-ket tudom "használni" de semmit nem csinál rá
Én pont a bányába járok és most befejeztem mára a Crysist FM08-al is kell játszanisocio66 írta:Na,örülök!szajko írta:Megvan a dolog,csak rossz helyen keresgéltem én ostoba!
ezután egy bányás pálya jön ami nekem nem nagyon jött be
Na,örülök!szajko írta:Megvan a dolog,csak rossz helyen keresgéltem én ostoba!
Nekem angol volt amúgy,tehát így nem ugrik be a küldetés szövegéről..szajko írta:
Érd el az alagutat-->A jégnek van egy gyenge pontja.Azon áttörve eljuthatsz a völgybe.Onnan már közel a kivezető út.Ez a küldi...
Érd el az alagutat-->A jégnek van egy gyenge pontja.Azon áttörve eljuthatsz a völgybe.Onnan már közel a kivezető út.socio66 írta:Kicsit pontosítsd! Hol vagy pontosan?szajko írta:A Crysis Warhead-ba annál a résznél,hogy a jégnek keressem meg a gyenge pontját nem tok tovább menni mivel nem találom a gyenge pontját pedig végig mentem az egészen!...ha valaki tud segíteni annak előre is köszönöm!
Kicsit pontosítsd! Hol vagy pontosan?szajko írta:A Crysis Warhead-ba annál a résznél,hogy a jégnek keressem meg a gyenge pontját nem tok tovább menni mivel nem találom a gyenge pontját pedig végig mentem az egészen!...ha valaki tud segíteni annak előre is köszönöm!
Nem azon múlik szerintem hogy profi vagy-e hanem hogy mekkora gamer vagy és inkább játszol-e például mint eszel..socio66 írta:Írtam az imént hogy rövid,és hogy egy "profinak" kb. hat óra a végigjátszása.szajko írta:
És rövid vagy hosszú a játék?neked meddig tartott végigjátszanod akkor ezek szerint ezt a remek játékot!
De persze nekem egy picit több volt,de nem sokkal.
Írtam az imént hogy rövid,és hogy egy "profinak" kb. hat óra a végigjátszása.szajko írta:
És rövid vagy hosszú a játék?neked meddig tartott végigjátszanod akkor ezek szerint ezt a remek játékot!
És rövid vagy hosszú a játék?Neked meddig tartott végigjátszanod,akkor ezek szerint ezt a remek játékot!socio66 írta:Biztosan nem fogsz csalódni! Kíváncsi leszek mit mondasz majd,neked mennyire jelentett kihívást,nekem egy picit nehéz volt,pedig normál fokozaton játszottam,és bizony jó néhányszor kellett újratöltenem..szajko írta:Én most szedtem le a Crysis Warheadot és remélem tényleg olyan jó lesz mint amilyennek megírtad!
ez persze csöppet sem ront a játék élvezhetőségén.
Biztosan nem fogsz csalódni! Kíváncsi leszek mit mondasz majd,neked mennyire jelentett kihívást,nekem egy picit nehéz volt,pedig normál fokozaton játszottam,és bizony jó néhányszor kellett újratöltenem..szajko írta:Én most szedtem le a Crysis Warheadot és remélem tényleg olyan jó lesz mint amilyennek megírtad!