2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hát igen mily szép volt ezt a Dinhót látni,néha összeszűkül a gyomrom ezek láttán kár,hogy elment és ez lett belőle,de kívánom neki a legjobbakat és legyen újra klasszis formába....
Na ilyent többet nem fogunk látni élöben.
egyet értek veled én is szerettem ha roszul ha jól játszott de a nyáron sok midnen megváltozott sajnos:S remélem egyszér még láthatjuk csillogni ha nem is úgy mint régenFrányó István írta:Azt asszem fölösleges várni, h magához tér. Egy teljesen lecsúszott tizenkettő egy tucat futballista lett, aki arra nem volt hajlandó, h elbúcsúzzon attól a közönségtől, aki mindig imádta, és akik előtt valakivé vált! Nálam itt nagyon elrúgta a pöttyöst, pedig régen imádtam, és nem akkor ábrándultam ki belőle, amikor rosszul játszott, hanem akkor, amikor gerinctelenül elsunnyogott! Ez nem sportemberhez méltó, mint ahogy őt sem tartom annak mostanában!
Jó volt ezt látni, rég volt...
De azt hiszem hogy mindannyiunk nevében beszélhetek, hogy nem 4 meccs óta várjuk hogy ujra a régi legyen. Annál egy "kicsit" régebb óta.Ronaldinho. írta:perszehogy az de a milánba csak négyet és most ott játszik nem a barcába
miért, a barca nem focicsapat?Ronaldinho. írta:chi omega írta:4 meccs? inkább olyan 44Ronaldinho. írta:Azt mondjátok hogy nem tér vissza az eddig mutattot teljesítménye lát ván 4 meccset játszott!!!annyi idő alatt nem lehet hegyeket meg mozgatni!!!
A MIlan ban te ész!!
jó hát Te dolgod,én már ebbe rég belefáradtam..Ronaldinho. írta:
Képzeld gen és nem csak én vagyok igy ezzel...
socio66 írta:Ne viccelj már Te még komolyan bízol benne?Ronaldinho. írta:Azt mondjátok hogy nem tér vissza az eddig mutattot teljesítménye lát ván 4 meccset játszott!!!annyi idő alatt nem lehet henyeket meg mozgatni!!!
elképesztő..
chi omega írta:4 meccs? inkább olyan 44Ronaldinho. írta:Azt mondjátok hogy nem tér vissza az eddig mutattot teljesítménye lát ván 4 meccset játszott!!!annyi idő alatt nem lehet hegyeket meg mozgatni!!!
4 meccs? inkább olyan 44Ronaldinho. írta:Azt mondjátok hogy nem tér vissza az eddig mutattot teljesítménye lát ván 4 meccset játszott!!!annyi idő alatt nem lehet hegyeket meg mozgatni!!!
Ne viccelj már Te még komolyan bízol benne?Ronaldinho. írta:Azt mondjátok hogy nem tér vissza az eddig mutattot teljesítménye lát ván 4 meccset játszott!!!annyi idő alatt nem lehet henyeket meg mozgatni!!!
Puyol05 írta:Egyetértek veled Nastradamus. Roni a Barcaval BL-t és bajnokságot is nyert. a Milánnal mit fog UEFA kupát????????
Ha addigra egyáltalán nem megy el vmi olajsejk csapatába focizgatni és bulizni! Én nem akarom őt lehúzni a sárga földig, de annyiszor szorítottam neki és bíztam benne, h feltámad - mikor még nálunk rúgta a bőrt -, de most már akkora arca lett...hová lett az a szerethető, szimpatikus kis cigánygyerek aki szívét-lelkét kitette a csapatért? Már nem hiszek benne, de valahol megértem, h a pénz és a siker bedarálta, mert nem könnyű ellenállni az esti mulatozásnak, de nem sok ilyen tehetség van...ezért kell Messire is nagyon odafigyelni majd, nehogy őt is bedarálja a hírnév!Puyol05 írta:Egyetértek veled Nastradamus. Roni a Barcaval BL-t és bajnokságot is nyert. a Milánnal mit fog UEFA kupát????????
Ha már a jó teljesítménnyel nem,valamivel bent kell maradni a köztudatbanlionelmessi19 írta:
Ronaldinho sincsen olyan buta hogy illegális-drog fogyasztó legyen, az egész karrierjét törhetné meg vele.
http://sportgeza.hu/hirek/2008/09/24/ro ... aratkozik/Carles Puyol Saforcada írta:haver ez csak egy nso hír
nyilván hazugság az egész