Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tudom,már várom,sok új igazolásomnak lesz ez az első próbatételelbandi írta:socio hamarosan meccs
Itt nincs osztályozó csak egyszerűen még nincs besorolvaCFirpo3 írta:Akkor az egyik jövendőbeli ellenfelem bot csapat.
Legalább is valószínű, hogy a jövendőbeli, mert még osztályozót játszik egy másik csapattal, de az ellen biztos, hogy kikap.
45000eFT? Mert, akkor ez a játékos nálad fog maradni! Egyrészt már idős, ami nem egy pozitívum. Másrészt a gyenge formája elbizonytalanítja a vevőket. + a TSI-je sem valami erős.MessiFan írta: Sokat45000-et
SokatCFirpo3 írta:Mennyiért adod? Jelenleg nincs szükségem rá, csak kíváncsi vagyok mennyit kérsz érte.MessiFan írta:Úgytűnik mégis kéne nagyon a pénz...
Jah...socio66 írta:Danka,ez a hónap hattrickes hsz-e volt..![]()
baguvixXx írta:Ember ő az edződ !!!Danka00792 írta:Azt nem értem, hogy ilyen embereket minek raknak a játékba? Ugy is ki lesz rúgva.![]()
Kálmán Kitzinger (217513754)
...
Hát remélem.Mert akkor van esélyem kupában továbbjutni.Csak megverek egy bot csapatot vagy egy ujj játékost.CFirpo3 írta:De mikor átveszi valaki azt a csapatot, akkor új játékosokat kap nem? Én is újakat kaptam, amikor átvettem az enyémet.
így is jó!Xzibit25 írta:
Tényleg megmaradnak a játékosok.Aki visszaeshet a csoportomba annak megvannak a nagyon erős játékosai de a gép vmér a tök ratyikat jáccatja.
Tényleg megmaradnak a játékosok.Aki visszaeshet a csoportomba annak megvannak a nagyon erős játékosai de a gép vmér a tök ratyikat jáccatja.socio66 írta:ez oké,de a játékosai nekem megmaradtak annak a bizonyos csapatnak. Ezért nem tudom.Ok hogy nincs tulaj,de ha a játékosok kumma jók akkor az a csapat marad erős..Xzibit25 írta:
Én pl megkerestem.Rákattoltam és ezt írja ki
ez oké,de a játékosai nekem megmaradtak annak a bizonyos csapatnak. Ezért nem tudom.Ok hogy nincs tulaj,de ha a játékosok kumma jók akkor az a csapat marad erős..Xzibit25 írta:
Én pl megkerestem.Rákattoltam és ezt írja ki
Sztem igen mer amikor 5 csillagos játékosai voltak azt régi meccsnél néztem.Most max 2 csillagos a legjobbja.socio66 írta:De biztos hogy elveszti a játékosait így a csapat? mert én is így vagyok most..Xzibit25 írta:Elég mákom van.Aki V.-ből esett vissza a csoportomba most bot csapat, de amég volt tulajdonosa addig a legroszabb játékosa 3 csillagos volt a többi minimum 5 csillagos.
Én pl megkerestem.Rákattoltam és ezt írja kiCFirpo3 írta:Azt honnan lehet tudni, hogy egy csapat bot csapat?
De biztos hogy elveszti a játékosait így a csapat? mert én is így vagyok most..Xzibit25 írta:Elég mákom van.Aki V.-ből esett vissza a csoportomba most bot csapat, de amég volt tulajdonosa addig a legroszabb játékosa 3 csillagos volt a többi minimum 5 csillagos.