Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ők még nagyon fiatalok, nem árt, ha még maradnak eggyel lejjebb. Viszont Jeffren mellőzése is teljességgel érthetetlen számomra.Perrero írta:veled tartokgrecki írta: és indítványozom a bannolásomat is...
amugy nem ugy volt, hogy gai Assulin és Thiago is felkerül a nagyokhozasszem levagyok maradva picit
Nem úgy volt, legalábbis én ilyesmire nem emlékszem.Perrero írta:veled tartokgrecki írta: és indítványozom a bannolásomat is...
amugy nem ugy volt, hogy gai Assulin és Thiago is felkerül a nagyokhozasszem levagyok maradva picit

Azt hiszem erre reagáltam kedves István!Frányó István írta:Kedves grecki!
Nem tudom, h a mesekönyvbe illő stílusoddal, vagy a csodálatos észrevételeiddel ásod el magad jobban, de mindenesetre nagyon klassz volt mind a kettő. Arról a rémsz...r játékosról, aki a legutóbbi meccsen olyan passz átlagot produkált, mint Xavi szokott (asszem 90% körül).
Kedves moderátorok!
A minap írtam egy hsz-t, amiben szerepelt az emberi ürülék egyik sokkalta hétköznapibb megnevezése, amiért ezúton is elnézést kérek mindenkitől, akinek ez sértette a fülét. Remélem következetesek vagytok, és az általam lereagált hsz. 99%-a is törlés áldozata lesz!
Puszi!
Még hogy vérbeli, életemben három meccset láttam, és amikor vereségre áll a csapat, akkor is mindig elkapcsolok...hejnekem írta:te biztos egy vérbeli Barca szurkoló vagygrecki írta:Nem találtam Busquets topikot, de ha ezt a falábú, fatökű balf.szjóskát megint beteszi Pepitó, akkor sírva fogok okádni. Inkább csörgőlabdáznia kellene, mert a focihoz úgyis túlságosan vakegér.
Igen! Ő kell majd ide! PÁR ÉV MÚLVA... Addig is itt van Hleb, csak sajnos ő most sérült. Ezért van Gudi.Cooltiszo írta:Aki majd pótolhatja(legalábbis sztem), az is ifi játékos, mégpedig Thiago Alcantara. Élmény nézni a játékát a gyereknek.
Ezzel egyetértek.Busqets még tapasztalatlan és ez látszik a játékán.CFirpo3 írta:Nekem nincs bajom Busquets-el, de én is remélem, hogy nem ő fog játszani ma. Inkább Gudi.

te biztos egy vérbeli Barca szurkoló vagygrecki írta:Nem találtam Busquets topikot, de ha ezt a falábú, fatökű balf.szjóskát megint beteszi Pepitó, akkor sírva fogok okádni. Inkább csörgőlabdáznia kellene, mert a focihoz úgyis túlságosan vakegér.
nekem tetszik eddig, amit nyújtgrecki írta:Nem találtam Busquets topikot, de ha ezt a falábú, fatökű balf.szjóskát megint beteszi Pepitó, akkor sírva fogok okádni. Inkább csörgőlabdáznia kellene, mert a focihoz úgyis túlságosan vakegér.
Köszönöm az információkat,mind2töknek!Titinho írta:1991. április 9-én született. 17 éves és már bemutatkozott idén az Izraeli felnőttválogatottban is.Gyurinho írta:Assulin-t nagyon sok videón néztem és nagyon tetszett a játéka /mozgása....te tudod amúgy hogy hány éves,Assulin?
2008. 03. 25-én volt hír itt az Eurobarcán írta:Gai Assulin a Barcelona utánpótlás-akadémiájának a következő nagy reménysége Bojan Krkics után, s ahogy a reménység halad előre a ranglétrán, egyre többen bizakodóak a jövőjével kapcsolatban. Mindenképpen jó jel, hogy már a Barca B-ben játszhat, pedig még csak 16 éves, most pedig meghívót kapott az izraeli nagyválogatottba. A futballista természetesen el is utazott a válogatott összetartására, s ha holnap pályára lép Chile ellen, úgy az elmúlt 46 évben ő lehet az első izraeli válogatott, aki előbb játszott a nemzeti csapatában, mint a klubja első csapatában hivatalos meccsen. Gai egyébiránt a Barcelona által kinevelt játékosokhoz hasonlóan apró termetű, ugyanakkor gyors, jól cselez, robbanékony. Posztját leginkább Leo Messi szerepköréhez lehet hasonlítani.