Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Vagy balközép mer ballábas és sztem davids megy az ajaxba.lehet hogy az ő helyére:DMorminho írta:Hihetetlen...Levente írta:Van der Vaart aláírt a Hamburghoz.
http://www.sportforum.hu/foci.asp?NewsId=77516
Nem értem hogy egy ilyen játékos, hogy kerül egy német középcsapathoz...
22 éves 5.5 M euróért szerintem nem is volt drága.
Többször mondta hogy imádja a Barcát és játszana itt, és csak az vígasztal engem jelenleg hogy nem tudom hogy ki helyén játszhatna itt.
Ő is tud csatárt meg középpályást játszani.
Még arra leszek kíváncsi, hogy Snijdre hova kerül az Ajaxból...
Egyébként Sneijder-t szimpi játékosnak tartom, jöhetne ideÉs még nem is mondhatjátok azt hogy fölösleges lenne, mert a védekező kp a posztja
Hihetetlen...Levente írta:Van der Vaart aláírt a Hamburghoz.
http://www.sportforum.hu/foci.asp?NewsId=77516
Nem értem hogy egy ilyen játékos, hogy kerül egy német középcsapathoz...
22 éves 5.5 M euróért szerintem nem is volt drága.
Többször mondta hogy imádja a Barcát és játszana itt, és csak az vígasztal engem jelenleg hogy nem tudom hogy ki helyén játszhatna itt.
Ő is tud csatárt meg középpályást játszani.
Még arra leszek kíváncsi, hogy Snijdre hova kerül az Ajaxból...
Jah ez tény.Theo írta:Sergio Garcia pár év és itrónagy játékos lesz sztem mehet kölcsönbe egy évre még addig még sokat fejlődik mert a Barcabán nem jáccana sokat.LG írta:Sztem Maxi maradjon, + Sergio Garcia jojjon vissza. Rikelme és Savijola mehet.
Sergio Garcia pár év és itrónagy játékos lesz sztem mehet kölcsönbe egy évre még addig még sokat fejlődik mert a Barcabán nem jáccana sokat.LG írta:Sztem Maxi maradjon, + Sergio Garcia jojjon vissza. Rikelme és Savijola mehet.
El kell keserítselek egyikse fog jönni ha belegondolsz te is tod, hány csatárunk van v támadó középp.: Ronaldinho, Giuly, Maxi, Larrson, Eto'o , Ezquerro, és még ide vehetjük Van Boomelt, ő elég támadószellemű sőt még ha a nyuszi is visszajön , .! Látod csak bele kell gondolniTheo írta:Figyeljetek Henry vagy Torres sztem vmelyik jön ÉS már csak védő kell.